Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '17

 
Kategori
Güncel
 

Atletli Demokrasi(!)

Son günlerin yeni modası, CHP genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun atletiyle fotoğraf çektirmesi. Gerçekten de ülkemizde çeneleri yoracak mesele kıtlığı çekmiyoruz.

Bakıyorum… Yine herkes farklı telden çalan değerlendirmeler yapıyorlar. Özellikle köşeyazarlarının, kendilerine tahsis edilen köşeleri bu çok “önemli” hadiseye ayırmalarına ne demeli, bilemiyorum.

Sanki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hiçbir sorunu kalmamış da, insanlar, sıcak bir ayda karavanda öğle yemeğinde çekilmiş fotoğrafa kafayı takmışlar. Çok “pespayeceymiş”!!! Sanki bu ülkede düzeyin çukurlarda gezdiği, rezilliğin dizboyu olduğu başka hiçbir gelişme yok.

Sanki Türkiye’de işler tıkırında gitmekte. Demokraside çağ atlamışız, insan haklarında diğer ülkelere parmak ısıttıracak kadar ilerlemeler kaydetmişiz, adalet de olsun yargılama da olsun mukayese götürmeyecek kadar sınıf atlamışız da, atlet olmuş tüm derdimiz.

Millet nano teknolojiyle uğraşırken… Geleceğe yönelik kafa yorarken… Gelecekte bizleri nelerin beklediğini tasarlarken, devletlerini ve toplumlarını gelecekteki gelişme ve dönüşümlere göre yeniden organize ederken…

Bize de “atletle” uğraşmak düşüyor. 

 
Toplam blog
: 706
: 83
Kayıt tarihi
: 18.05.16
 
 

Ben, Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunuyum. Şuan için öze..