Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Avlayan avlanır

Avlayan avlanır
 

Bu söz magazin haberlerinde bir türlü gündemden düşmüyor!

Loğusa avcılarından sonra birde bu çıktı başımıza..!

Yapan kadın... Yakınan da kadın!.. Bir kadının, kadına yaptığı bu kötülüğü bir erkek kendi hemcinsine yapar mı bilmem?

Kadın, ‘’arkadaşımın aşkısın ‘’demez bu yüzden. Kazanmanın verdiği sarhoşlukla kör olan kadın, bir gün başka bir kadın tarafından aynı şeye maruz kalacağını neden düşünmez? Anlamış değilim.

Gönlü kırık erkek karşı tarafa yaklaştığında başı okşanıyorsa eğer hemen tuzağa düşüp, avlandığını fark etmeyebiliyor.

Zannediyor ki iyilik için. Hayır! Aksine bu kılıf altında bile, bile fırsatlar değerlendiriliyor... Ağlayan bir erkeği aklı sıra teselli etmeyi düşünmekle başlayan bu ilişki birde bakmışsın cinselliğe dayanıyor ve sanılıyor ki aradığı o.... Ama değil!Bu sadece bir açlığı doyurmak oluyor, doyunca da gözler açılıyor tabii... sadece yemeği gören gözler bu kez ayrıntılara takılmaya başlıyor.. ama geç kalınmış, giden gitmiş, gelen de postu sermiş olarak... Bir süre sonra o postu seren gidenlerin kervanına katılacak, haberi yok!

Ne erkek kadının arkadaşı, ne de bir kadın erkeğin arkadaşı olabilir! Sadece konuşuyor olabilirler...... Arkadaşlıksa başka bir şeydir... Geçmişi, anıları, paylaşılmış ortak bir yaşamı varsa vardır arkadaşlık. Erkek; ya arkadaştır ya da ;sevgili olma namzedidir.

Okuduğum bir yazıdan alıntıyla; Türk toplumunda daha doğrusu müslüman bir toplumda erkek, ancak bir kadın tarafından beğenilirse onunla beraber olabilir , erkek seçilirse bir adım atar yani.... Bakmayın erkeklerin’’ben seçtim’’ demesine .... Onları dinleyen başka erkekler bilir aslında gerçeği!!
Yıkılan ilişkilerin üstüne arkadaşlık bahanesiyle başlayan bir ilişkiyi hemen kurmayın!

Ne arkadaşlık aşka, ne de aşk arkadaşlığa dönüşür çünkü, bunları birbirine kılıf yapamazsınız .Ya aşıksınızdır ya da arkadaş! Evli bir erkeğin sorunlarını başka bir kadın niye çözmeye çalışsın ki?. Kısacası ;''Arkadaşım ''diye yaklaşıp niyeti bozarsanız yanılırsınız!

 
Toplam blog
: 285
: 1333
Kayıt tarihi
: 09.12.06
 
 

Zonguldak doğumluyum. AÖF Mezunu olup, üç çocuk annesiyim. İki de torunum var. Şiir, doğa yürüyüş..