Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '15

 
Kategori
Güncel
 

Baba Vanga’nın Müslümanlar Avrupa’nın hâkimi olacak kehaneti doğru çıkabilir

Baba Vanga’nın Müslümanlar Avrupa’nın hâkimi olacak kehaneti doğru çıkabilir
 

"MÜSLÜMANLAR O YIL AVRUPA'NIN HAKİMİ OLACAK"/YIL 2043


Baba Vanga’nın bu kehanet için söylediği tarih 2043. Yani 28 yıl sonra. Baba Vanga bu kehanette bulunurken Arap baharı yoktu. Milyonlarca mülteci Avrupa kapılarına dayanmamıştı.

Kehanet dediğin nedir ki, bir kişi geleceği bilebilir mi? Ama bakın, gidiş o yöne sanki. Daha önümüzde 28 yıl var. Bu kadar uzun bir zamanda olayların seyri nasıl gelişecek.

Burada Baba Vanga neye dayanarak bu kehanette bulunmuş ama zaten Müslüman âlemi (siyasi-ekonomik durumları, yaşadığı yerler vs) bilimsel bir gözle incelendiği zaman zaten belli öngörülerde bulunulabilinirdi.

Yerleşimini, gelişimini tamamlayamamış, çoğu henüz devlet olamamış, petrol ve dinin yönlendirici gücüyle sıkışmış, bilimsellikten de uzak bu dev potansiyelin yakın bir zamanda harekete geçeceğini görmek kehanet sayılmaz.

Bugüne kadar olanlar kehanetin ipuçlarını veriyor da peki bundan sonrası nasıl olacak? Baba Vanga’nın hakkına tecavüz etmeden öngörülerimizi yazalım.

Taş yerinden oynadı bir kere, yerini bulmadan durmayacak. Çok yönlü etkilerden bahsedebiliriz ve bu etkilerin çok yönlü sonuçlarından. Şu anda bu coğrafya parçalanmıştı, din tutuyor. Ama rüzgâr o kadar kuvvetli ki ne kadar tutar bilmiyoruz.

Sonuçta Müslümanlar da dünyayı izliyor. Birileri Mars’a giderken kendilerinin hala deve sırtında olduklarını görüyor. Üstelik dünyadan bu konuda neredeyse aşağılamaya varan çok ciddi baskı var. Müslüman, kimliğinden utanır hale geldi.

Ortada sorumlu da yok. Var da “din” diyemiyorlar. Bu sistem bu potansiyeli artık taşıyamaz. Duvar bir yerden delinecek. Şu ana kadar olanlar yerinden oynamanın verdiği sarsıntılardı.

Savaş din üzerinden yürüyor ama asıl neden deve sırtındaki Müslüman. Krallar savaşacak (savaşma nedenleri var çünkü petrol, taht) reaya kaçacak (Kalıp ne yapsınlar ki, kalmaya değer neleri var, kaçıp kurtulacaklar)

Dini bayrak yapmaları işin rengini değiştiriyor, kanlı mücadeleleri gittikleri yerlere de taşıyacaklar. Kanı geldikleri yerden getirdiler ama hesabı gittikleri yere soracaklar.

Ve bu bir gün öyle bir hale gelecek ki Tüm Avrupa’yı doğal bir işgal hali saracak. Bütün Müslüman ülkeler Suriye ve Irak gibi olacak.  Bu arada Avrupa’da onları kurtarmak için onların ülkelerine taşındığından (ABD, Rusya, Fransa, Almanya Suriye’de, Irak ta. Daha sonra bu bütün Müslüman ülkeleri kapsayacak) sayı olarak karşı konulamaz mülteci dağları gittikleri ülkenin gücü haline gelecek.

Daha sonra ne olur bilmiyorum…

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..