Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

Bakanlar takım tutamaz mı?

Bakanlar takım tutamaz mı?
 

İçinden geldiği gibi konuşanlar, davrananlar susturulmaya, sindirilmeye çalışıldıkça... Bu ülke asla rahata eremeyecek!


Yav kardeşim!... Bu milletin kendine müslümanlığı beni bir gün öldürecek! İyi mi?...

Ne o?... Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: "Kupanın Trabzon'a gelmesi için ince ayar yapılacak! " demişmiş!... Vah vah vah! İçinden geleni dosdoğru söyledi diye, kendisi de Trabzonlu olan sayın Bakana ahali demediğini bırakmadı çok şükür!...

Be hey kardeşim! Azıcık da elinizi vicdanınıza koyun. Bu ülkenin Başbakanı Fenerbahçeli değil mi? Bütün Fenerbahçeliler de, bir şeyler yapsın diye başbakandan medet ummaz mı?

Koyu Beşiktaşlı olan merhum Cumhurbaşkanımız  Turgut Özal ve onun halen hayatta olan eşi Semra Özal da Beşiktaşlı diye," Beşiktaş niye bu kadar kollanıyor? " diyerek, ortalığı yıkmadınız mı bir zamanlar?

Galatasaray'ın aldığı UEFA Kupası'nı bile Galatasaylı Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'la yine Galatasaraylı eski Başbakan Mesut Yılmaz'a bağlamadınız mı?

Recep Tayyip Erdoğan döneminde 2 kez üst üste şampiyon olan, 3, şampiyonluğunu da akıl almaz bir gevşeklikle Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe de, Recep Tayyip Erdoğan sayesinde şampiyon oldu da, 3. şampiyonluğu da yine onun yüzünden mi kaybetti?

Nolur azıcık insaflı olun be kardeşim! Her başarıya illa bir kulp bulmak, illa kuralsız, kanunsuz bir adam kayırmacılığa bağlamak zorunda mısınız; ardında en çok emek ve alınteri olan hedefe ulaşmışlığı?

On yıllardır " Dürüst politikacı olmaz! " diye diye, yana yakıla, feryat eden siz... Trabzonlu, Trabzonspor taraftarı olan bir adamı, sırf Bakan diye, niye bu kadar yadırgarsınız?

Kardeşim!... Hep kendinize müslüman olmak zorunda mısınız siz? Her sene sizin tuttuğunuz takım mı şampiyon olmalı? Böyle bir durumda futbolun ya da sportmence yarışabilmenin zerrece anlamı kalır mı?

Bir Bakanı, Trabzonspor yanlısı bir açıklama yaptı diye, çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu düşündüğüm Başbakana ne diye isyan eder, ne diye küfredersiniz?

Azıcık delikanlı olun be kardeşim! Aynı Bakan ve Başbakan " Ne pahasına olursa olsun, şampiyonluk kupası Fenerbahçe'de kalacak! Ve ne pahasına olursa olsun, Fenerbahçe küme düşürülmeyecek! " deseydi; ortalığı bu kadar yangın yerine çevirmeye, ayağı yanmış kediler gibi " Yandım Allah! "  diye feryat figan, herkesi kıs boğduya getirmeye cüret edebilir miydiniz? Aynı cesareti gösterebilir miydiniz?

Her daim kendine müslüman olmayı bırakın da... Azıcık delikanlı olun be kardeşim!

Her yıl başka bir takımın şampiyon olması mı? Yoksa her yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olması mı daha iyi?

İçinden geçeni söylemeyip, saman altından su yürüten bir bakan mı? Yoksa içinden geleni olduğu gibi söyleyen Erdoğan Bayraktar ya da bu türden adamlar mı daha delikanlı?

Hadi bir düşünün de söyleyin bakalım? Hangi davranış daha mertçe ve hangi sözler sizin ve geleceğiniz için daha hayırlı?

Ya da kendinizi Sayın Bakanın yerine koyun bakalım! Onunla aynı konumda olsanız, hanginiz öyle bir cümleyi söyleyebilecek kadar cesaretli?

Hadi söyleyin bakalım! Ben buradayım. Cevabınızı bekliyor olacağım!

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..