Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '07

 
Kategori
Güncel
 

Barzani ve 14 şehit Mehmetçik

Barzani ve 14 şehit Mehmetçik
 

Barzani’nin inatla ve ısrarla Türkiye’yi tehdit etmesi sizin kanınıza dokunmuyor mu? Barzani, "Bir ülke nasıl olur da kendinde başkalarının işlerine karışma hakkını görür ama benzer bir uyarı aldığında rahatsız olur" diyor ve kimseyi tehdit etmediklerini, kimsenin tehditlerinden de korkmadıklarını ilave ederek "Ben müdahale ederiz değil, müdahale ederlerse aynı şekilde karşılık veririz dedim" diye devam ediyor.

Musul ve Kerkük’te gözlerimize baka baka Kürtleştirme ve etnik arındırma politikası uyguluyor Barzani. O da yetmiyor PKK’yı açıkça himaye ediyor. Zira Türkiye’ye müdahale etme derken, asıl kasdettiği Kerkük mü? Hayır PKK kampları. Tek tek haritaları, resimleri, militan sayıları ve silahlarıyla birlikte bilinen kamplar. Ve iki günde ondört Mehmetçiğin şehit olduğu çatışmalara katılanlar bu kamplardan ülkemize sızanlar.

Peki Barzani bu gücünü nerden alıyor? Kuzey Irak’ın Amerika’nın tam kontrolünde olduğunu bilmeyen kaldı mı? Orada inşa edilen birisi uluslar arası nitelikte iki havaalanı hangi amaçla yapılıyor? Kuzey Irak sınırından içeri girenleri M-16’lı Amerikan askerleri karşılamıyor mu?

Biz ise sabrımızı sonuna kadar zorlayıp, müttefikimiz, bu ulu orta uluyanın sahibi, Irak’ın hakiminden verdiği sözü tutup, o kampları kapatmasını, bu haddini bilmezleri susturmasını bekliyoruz.

Nereye kadar?

Müdahale edip o ihanet yuvalarını yok etmek için kaç Mehmetçiğin daha şehit olmasını bekleyeceğiz?

Ey bu konularda yetki sahipleri! Siz hiçbir şehidi kucakladınız mı? Siz hiç kanlar içindeki şehidin gözlerindeki masumiyeti gördünüz mü? Siz hiçbir gece yarısı çalan telefonla gelen acı haberi alan anne ve babanın yanında bulundunuz mu? İnanın binlerce aile yaşadı bu acıyı yıllar boyu.

Hepsi vakarla dik tuttular başlarını sevdiklerini uğurlarken Cennete..

Yine binlerce gencimizi davullarla, şenliklerle uğurlamaya devam ediyoruz ve edeceğiz askere…

Ama lütfen bu hainleri susturun. Susturun ve yüreğimizi soğutun.

Türk Devletinin ve Milletinin büyüklüğünü artık gösterin bu hainlere.

 
Toplam blog
: 51
: 2739
Kayıt tarihi
: 15.07.06
 
 

1961 yılında Çorum’un Osmancık ilçesinde dünyaya geldim. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde li..