Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1961 yılında Çorum’un Osmancık ilçesinde dünyaya geldim. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, Brunel Üniversitesinde (İngiltere) yüksek lisans eğitimi aldım.Evliyim ve dünya tatlısı bir kızım var.Anadolu'nun bir çok yöresinin insanını, doğasını, rengini tanımama imkan sağlayan bir memuriyet hayatım var..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Değişim...

Melek hanım, Blog sayfanız hayırlı olsun. Güzel bir konu ile başlamışsınız. Yaşamı 'farkında' olarak yaşamak, günlük kaygı ve telaşların üstüne çıkıp, kalıcı ve önemli olanı görebilmek hepimizin yaşamını anlamlı kılan bir özellik. Bunun için de günün içinde karşılaştığımız her olay ve insanı hayat bir tesadüf olmadığına göre bu karşılaşmanın anlamı nedir gözüyle değerlendirmek, farkındalığı artırmaz mı? Hep perdenin ardını görebilenlerden olmanızı diliyorum.

30 Mart 2010 10:56
Nergis den anılar

Bir an kendimi geniş bir ataerkil ailenin yüzlerce yılın acı tatlı anılarıyla süslenmiş ahşap konağında konuk hissettim. Tebrik ediyorum hem anılar hem de anlatım çok güzel.

01 Ağustos 2008 10:36
Aşk Mevsimi

Meral Hanım, Aynı duygularımı yaşıyorum her bahar. Bu bahar güzelliğiyle içimizdeki aşığı uyandırıyor galiba! Ve tüm sınırlara, engellere, yasaklara ve zaman, mekan, kişi yanlışlıklarına rağmen sınır dinlemiyor bazen kalbimiz! Sizi yeni tanıdım. İzleyeceğim güzel yazılarınızı. Hep sevmeniz ve sevilmeniz dileğiyle!

02 Ağustos 2007 13:10
 
Toplam blog
: 51
: 2739
Kayıt tarihi
: 15.07.06