Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '08

 
Kategori
Siyaset
 

Başbakan bir şey fısıldamıyor; haykırıyor!

Başbakan bir şey fısıldamıyor; haykırıyor!
 

BAŞBAKAN


Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan'ın söyldikleri ya doğruysa...!!

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet partilerinin üslubundan yakınırken ilginç ifadeler kullanmış. Türkiye'nin düz bir çizgide ilerlemesini ve kırılma yaşamadan kalkınmasını istemeyenlerin bulunduğunu belirten Erdoğan, "Bırakın vatandaşları şu anda siyaset yapanlar için de Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenler var; çözüm üretmek diye bir derdi olmayanlar var. Sadece karanlığa tükürüyorlar, karanlığa taş atıyorlar, " demiş.

Bu konu çok ciddi... Gerçekten böyle bir şey var mı; varsa ki o zaman utanıyorum, korkuyorum; yoksa, Başbakan yalandan siyaset mi yapıyor?

Şöyle bir düşünelim. Tek başına iktidar partisi, sayısız başarılara imza atmış bir şahsiyet, neden yalanlara sığınsın? Ya da neden yalan üzerinden siyaset yapsın?
Tabi siyaseti yalandan ibaret görenler vardır elbette; fakat sanki Başbakan bunu görmüş, yaşamış, zorluğunu biliyor da böyle söylüyor fikrimce.

Aynı fikirde olmayanlar da vardır şüphesiz ama düşünün ülkenizi geliştirmesi, vatandaşlarına hizmet için seçtiğimiz kişilerin böyle düşünmesi, düşünebilmesi çok kötü, çok çirkin, rezillik mi diyelim, geçmişine saygısızlık mı, ülkesini satmak mı ?Ne derseniz deyin işte...

O yüzden biz vatandaşlara düşen: Bilinçli olmak, geleceğimizi düşünerek seçim yapmak. Siyasetçileri bilmeden, az çok tanımadan, yüzümüze her gülene oy vermemek...



 
Toplam blog
: 16
: 810
Kayıt tarihi
: 27.12.07
 
 

Samsun doğumluyum. 21 yaşındayım. Açık öğretim iktisat bölümü 3. sınıftayım. İstanbul'da yaşıyorum. ..