Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '17

 
Kategori
Siyaset
 

Başkanlığa karşı olanlar başkanlığa, Tayip Erdoğan başkan olmasın diye karşılar

Başkanlığa karşı olanlar başkanlığa, Tayip Erdoğan başkan olmasın diye karşılar
 

Komik bir durum ama haklılar; çünkü kabul etmedikleri bir zihniyet başkan olacak ve korkarım ki daha yıllar boyu başkan olacak. Kişiler başkan olsa Ahmet gider Mehmet gelir; ama zihniyet başkan olacak; yani korkanlar korkularında, savunanlar da “olsun da olsun” diye kendilerini paralamakta haklılar. Sayın cumhurbaşkanı "Başkanlığa aday değilim" desin bir anda işin rengi değişir.

Bu yazılar gerçeği anlatıyor ama her iki tarafın da ilgi alanına girmiyor. Biz insanların ciğerini okuruz, kimse bize masal anlatmasın! Açıkça milletten sakladığınız niyetlerinizi ortaya döken bu yazıyı okuyup desteklemezsiniz elbette, bu, ayağınıza kurşun sıkmak olur, ama merak edip “adam nereden biliyor, ne demiş bakayım” diye bir köşede gizlice okuyacağınızdan eminim.

Ya başkanlık gelecekse başkanlık gelsin, ne demek “o başkan olacağı için gelmesin”, ya da “reis başkan olacak, gelsin” Böyle bir saçmalık olur mu ya! Birilerine paye vermek için düzen getirilir mi; ya da sevmediğiniz biri o koltuğa oturacak diye karşı çıkılır mı?

Türkiye’de sağın da solun da en çekindiği adam Kerim Korkut olmak gerekir ama onlar 80 milyon ben bir oyum. Beni okuyan yok, değilse bütün kirli çamaşırlarını ortaya döker adamı madara ederim. Kapılmış zülfün teline Türkiyeli garipler, gözleri hiçbir şey görmüyor, ne yaptıklarını bilmez bir şekilde sağa sola savruluyorlar. Değilse bu yazı gerçeğin ta kendisi.

Ya siz ülkeye bir düzen getiriyorsunuz; böyle karşı mı olunur, böyle taraf mı olunur? Beğeniyorsan savunursun beğenmiyorsan karşı olursun. Ne demek Tayyip Erdoğan gelmesin diye karşı olmak ya da gelsin diye savunmak Allahım Allahım! Vallahi billahi böyle! Rezilliğe bak ya!

Biliyorum inanmayacaksınız, biliyorum beni kale almayacaksınız; ama size bir şey diyeceğim: Başkanlığa karşı olan kesimin kendilerinin başkanlığı alma ihtimali olsun karşı oldukları başkanlığı savunurlar ve karşı olanlar kazanma ihtimalleri olmasın başkanlığı savunmaktan vazgeçerler. Biz aslında başkanlık oylaması yapmıyoruz, “Tayyip Erdoğan koltuğa otursun mu oturmasın mı” oylaması yapıyoruz!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..