Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '12

 
Kategori
Dünya
 

Batılılar ve Onların Eli Kanlı Terörist Maşaları Ne Ramazan Dinliyor ne Bayram

Batılılar ve Onların Eli Kanlı Terörist Maşaları Ne Ramazan Dinliyor ne Bayram
 

Kendilerinden başka kimseyi Müslüman saymayan Suudi Vahabi terörü Batı'nın eli kanlı maşası ve beyzbol sopasıdır...


Batı ve Vahabi Terörü

Ramazan haram aydır ve bu ayda savaşın yada kan dökmenin olmaması gerekir. Buna rağmen dünyada kendisine Müslüman diyen Vahabi terörist kesimler asla ne Razmazan dinlediler nede Bayram. Rusya Federasyonuna bağlı Dağıstan Cumhuriyetinde polis aracına bomba yerleştirerek kan döken Vahabiler Dağıstanda şiilere ait bir camiyede bombalama eylemi yaptılar. 

Dünyada nerede bu şekilde kanlı bir eylem varsa arkasında Suudi Arabistanın desteklediği Vahabiler var. Bu İngiliz Mezhebi hem sünnileri hemde Şiileri kafir görmekte ve onların kanını helal saymakta. İşte Rusya Federasyonu'nda da örgütlenen bu teröristler Dağıstan'da da kanlı eylemler yapmaya devam ediyorlar.

Suriye'de Esad rejimine karşı 17 kişiyle başlayan direniş Ramazanda da tatil yapmadı, bayramdada "Esad gidene kadar bize Bayram yok" diyen Batı'nın desteklediği Özgür Suriye Ordusu Esad rejimine karşı daha çaplı savunma için uçak ve tanksavar istemekteler. (Elbette Esad rejimi kirli ve baskıcı rejimdir fakat ÖSO'na para sağlayan SUUDİ ARABİSTAN Kralı çok mu temiz bir idare sistemi var? Krala karşı gelen temiz bir idare isteyen Hac ve Petrol paralarının Batıya gitmesini değil ülkede kalmasını isteyen Müslümanların kafaları "Allahu Ekber" diye cellatlarca kesilmekte)

Diğer yandan PKK'da TSK'da Ramazanda boş durmadı ve çatışmalar devam etti. Hiç kimse kimseye durun neyapıyorsunuz Ramazan'da kan dökmek olur mu demedi bile. Ramazanda binlerce aile babasız, evlatsız, kardeşsiz kaldı, ateş yine düştüğü yeri yaktı.

Ne diyebiliriz ki? Beni en çok şaşırtan şey ortada Allahın indirdiği Kuran varken ve Recep, Şaban Ramazan ayları gibi Haram aylar varken insanların birbirini mezhep, meşrep, din, ırk milliyetçilik, ekonomik idari sistem adına kıyasıya katlettiği şu ortamlar gerçekten üzücü ve kahredici.

Ramazanda bile kan dökmekten çekinmeyen tüm teröristlere özelliklede kendine Müslümanım diyen başta Vahabilere mesajım "Kendinize gelin, Britanyadan, Suudtan veya başka büyük devletlerin sözlerine değil Allahın ne dediğine bakın ve kan dökmeyi bırakın"

Majesteleri Britanya Kraliçesi Elizabeth bilmeli ki, her ne kadar kendileri kabul etmeseler de geçmişte Ortadoğu'da Umman'da, Irak'ta vb. yaktıkları yıktıkları ve terör ateşleri bir gün kendilerinide bulur, üstelik kendi adamları olan Vahabilerle değil bizzat Britanya adasında yaşayan Galli, İrlandalı ve İskoç gençler aracılığıyla olabilir bu. Bu terör oyunu ve savaşı onu kullanmaya kalkanların ellerinide yakabilir birgün. Unutmamalılarki İrlanda nasıl Britanya'dan koptuysa İskoçya, Galler ve Kuzey İrlandanın da kopması 1970li yılların IRA eylemlerine dönmeleri hiç te ihtimal dışı değil. Çünkü terör ateşiyle oynayanlar kendilerinide tutuştururlar ve isteselerde istemeselerde terörü silah olarak kullandıkları ülkelere aynı silahı kendilerine karşı kullanma meşruiyetlerini verirler.

Medya aracılığı ve ellerindeki büyük sermeye gücüyle Batılılar herkesi kandırabilirler. Bununla beraber El Kaide'nin,Çağrı filminin yönetmeni Mustafa Akad'ı Ürdünde kaldığı otelde şehit etmeleri ve Mustafa Akad'ın son filmininde mezhepsel ayrışmaları azaltacak olması BOP'un planlarına aykırıydı öyle değil mi Sayın Majesteleri?

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..