Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins
 

Batman'i yönetmeye ne dersiniz, bu oyunda batman geleceği şekillendiriyor, delilleri inceleyecek, bilgileri toplayacak ve kötü adamların izini sürerek onları yakalamaya çalışacaksınız. Oldukça akıcı ve heycan verici bir oyun.
 
Black Mask, Penguin, Deathstroke, Bane, Anarky, Captain Gordon, The Joker gibi bütün ünlü karakterler bu oyun içerisinde sizleri bekliyor.
 
Batman: Arkham Origins™, büyük ses getirmiş Batman: Arkham oyun serisinin yeni ayağıdır.WB Games Montréal tarafından geliştirilen oyun Gotham Şehri'ni genişletmekte ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanmış ilk iki oyun Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City'nin birkaç yıl öncesinde geçen orijinal bir hikâye anlatmakta. Gotham Şehri'nin en tehlikeli suçlularının ortaya çıkmasından önce geçen oyun, suça karşı verdiği savaşın ilk zamanlarındaki genç ve olgunlaşmamış Batman'in Kara Şövalye olma sürecine şahit olmamıza olanak sağlıyor. Hikâye açıldıkça oyuncu birçok önemli karakter ile ilk kez tanışacak.
Öne çıkan özellikler
 
Arkham hikâyesinin başlangıcı: Batman: Arkham Origins, Geoff Johns'un danışmanlığında Dooma Wendschuh ve Corey May tarafından yazılmış, tamamen yeni bir tek kişilik senaryo sunmakta. Oyuncu, önemli kötü karakterler ile ilk kez karşılaşan ve geleceğini şekillendiren, kariyerinin başlarındaki Batman'i yönetmekte. Batman'in detektif yetenekleri, anahtar role sahip bilgi parçacıkları bulabilmek için delilleri incelemeye dayalı, tamamen yeni Suç Mahali sistemi ile sınanmakta. Oyuncu, Batman'in başlığını ve Bat Computer'ı kullanarak suç mahalini dijital olarak yeniden yaratabilmekte, bu sayede de normal bir gözün göremeyebileceği ipuçları yakalayabilmekte.
 
Daha önce görülmemiş bir Gotham Şehri: Daha Arkham Şehri'ne dönüşmemiş Gotham Şehri'ni araştırın ve yepyeni mekanlarda ve Batman dünyasında büyük öneme sahip diğer yerlerde bulunun. Çok çeşitli düşmanlarla, "devam etmekte olan suçlar"la ve araştırma ve aksiyona geçme konusunda oyuncuyu ateşleyen diğer içeriklerle dolu dinamik ve zengin mekânlarda ilerleyin.
 
Aranan kişileri yakalama yan görevleri: Ana hikâye ile bağlantılı ama onun bir parçasıolmayan kötü karakterleri avlayın. Bu görevleri yapıp yapmamak ya da yapacaksa ne zaman yapacağına karar vermek oyuncunun inisiyatifinde.
 
Yeni aygıtlar: Hem önceki Batman: Arkham oyunlarından tanıdık olan aygıtları hem de Remote Claw gibi yeni aygıtları kullanın. Batman, Remote Claw'u kullanarak düşmanları birbirine veya diğer objelere çarpabilir, böylece onları hızlıca alt edebilir.
 
Heni karakterler ve tanıdık karakterler: Black Mask, Penguin, Deathstroke, Bane, Anarky, Captain Gordon, The Joker ve birçok diğer ünlü DC Comics karakteri ile karşılaşın.
 
Sistem Gereksinimleri
 
Minimum Önerilen
DirectX 10
Ekran kartı nVidia GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850
RAM 2 GB
İşlemci Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
İşletim sistemi 32-bit Vista, Win 7, Win 8
 
 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..