Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '09

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Bayındır Çiçek Festivali 1-3 Mayıs 2009

Bayındır Çiçek Festivali 1-3 Mayıs 2009
 

Tarih : 1-3 mayıs 2009
Yer : Bayındır Sokakları :)

Bu yıl 12.si düzenlenecek olan Bayındır Çiçek Festivali için hazırlıklar geçen hafta başladı. Standların kurulacağı sokaklar trafiğe kapatılarak stand yerleri belirlendi. Bu hafta içinde de cuma gününe kadar kurulumlar tamamen bitmiş olacak. Festivalin açılışı bu yıl da her yıl olduğu gibi cuma günü olacak ve pazar günü akşama kadar sürecek.

Katılacak olan konuk sanatçılardan gelmesi kesinleşen isim KIRAÇ.
2 mayıs cumartesi gecesi Sayısal Gece Programı Bayındırdan canlı yayınlanacak. Funda Arar ve Kutsi ile görüşmelerin devam etiğini ancak henüz menejerlerinden kesin yanıt alınamadığını duydum. Bakalım hayırlısı.

Bayındır, İzmir'ime bağlı ilçelerde en geri kalmış olanı ne yazık ki. Köşeye sıkışmış, unutulmuş, çevresindeki köylerden bile daha az gelişmiş bir yer ancak umuyoruz Bayındır artık bu kötü talihini yenecek. Hepinizin, hepimizin katkılarıyla Çiçek Festivali yıllardır Bayındır halkına ve esnafa sınırlı günde de olsa bir hareketlilik yaşatıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenli alımları sayesinde çiçek üreticileri yaşamaya devam ediyor. İstanbul BB ile yapılan yeni anlaşma da bu canlanmaya katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Yüzlerce çeşit çiçeğin yer aldığı standlar başınızı döndürecek. Yöresel yemeklerin yapıldığı, yöresel kıyafetlerin tanıtıldığı standlarda da yine keyifle dolaşabileceksiniz.

Başka sürprizlerin de olduğu söyleniyor ama inanın ben de henüz bilmiyorum :)

Öncelikle tüm İzmirli blog yazarlarını sonra da '' İzmirde oturmuyorum ama bu hafta haftasonu programımızı Bayındır Çiçek Festivaline ayırabiliriz'' diyen değerli tüm arkadaşları Bayındır Çİçek Festivaline bekliyoruz.

Selamlar Sevgiler
Meral Başol

 
Toplam blog
: 14
: 891
Kayıt tarihi
: 20.03.07
 
 

1982 İzmir doğumluyum. Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme mezunuyum. Şu an İzmir'de bir dış ticaret ..