Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '12

 
Kategori
Deneme
 

Bazı insanların yanında huzur bulunur..

Bazı insanların yanında huzur bulunur..
 

Resim alıntıdır


Bazı aşklar bazıları vardır ya hani, kimi zaman mutlu olursunuz sizi aşka boğar, sıkılmazsınız yüreğiniz onla dolar. Onun yanındayken zaman geçmesin istersiniz halbuki zaman akıp gider ve ayrılıklar gelir ya, gitme sahnesinde son bir bakış yakmaz içinizi yüreğinizde o varken onla dolmuşken tüm heceleriniz aşka gelmişken yüreğiniz bir başka olur onlu saatler.

Küçücük beş dakika upuzun bir zaman gibi gelir, onun omzundayken bulursunuz aşkın huzurunu, aşkın huzur verdiğini kollarındayken anlarsınız. Uzaklardan gelen rüzgar onun kokusu ile buluşturur sizi, huzurla dolarsınız.

Aşk gelmiş kapıyı çalımış ve sizi kollarına almıştır, kurtulmak istemezsiniz her ne olursa olsun dönüşü olmayan bir yola girmiştir cümleleriniz. Noktasını virgülünü düşünmeden aşka dolar her satırlarınız.

Onun kollarındayken bir başka huzur verir size aşk, bir başka olursunuz baharın tazeliğinde yeşeren fidan gibi yeniden doğarsınız.

Bazı insanların yanında huzur bulunur hiçbir şey yapmasa bile varlığı huzur verir onlara, bir bakışı yeterdir aslında.

Gel gör ki bazı insanlar da varlığı olmadan yokluğu ile huzurunuzu bozarlar, halbu ki onlar ne yüreğinizdedir ne de aklınızda, ne satırlarınızda kalmıştır ne de şiirlerinizin baş kahramanı olmuştur.

Varlıkları yokken var olmaya çalışırlar huzur vermezler huzursuzluk yaparlar, aşkın mutluluğunu vermezler size. 

Siz siz olun huzur veren aşklara dalmışken yüreğiniz orada kalın terk etmeyin sağlam bildiğiniz limanları yoksa dalgaya kapılır da boğuluverirsiniz maazallah..

 

 
Toplam blog
: 195
: 932
Kayıt tarihi
: 09.01.12
 
 

Ben kimim ne yaparım? Aklıma düşeni yazar, gördüğüm kareyi ölümsüzleştirmek isterim. Kulağıma tak..