Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '11

 
Kategori
Siyaset
 

BDP ve sivil itaatsizlik

Ülkemizin insanları her fırsatta nereye gidiyor Türkiye diye soruyor fakat devleti yönetenlerden birisi çıkıp sakin olun bir yere gittiğimiz yok devletimizi bekleyen hiç bir tehlike yok, biz buradayız devletin kurumları işliyor her kurum hukuk ve yasalara göre görevini yapıyor diye gönül rahatlığı ile açıklama yapabilecek bir yönetici yok. 

Ülke seçim ortamına girdi. Siyasiler oy peşinde terör örgütü istediği gün istediği eylemi yaptırıyor. Sonrada dönüyor devleti tehdit ediyor. Aklına geldiğinde vatandaşın evini arabasını dükkanını yakıyor, oğlunu kızını şehit ediyor, Devlette o olayları yapanları alıyor hapse atıyor. Hapse atılanlarda milletin çocukları zarar görenlerde bu milletin kendisi.İşi yaptıranların bir çoğu devletten maaş alıyor en üst düzeyde millet vekili, Sanki Türkiyede karagöz oyunu oynatılıyor. 

Ülkenin yönetimi artık hükümetin elinden tamamen çıkmış, terör örgütünün eline geçmiş görüntüsü veriyor. Yasalarımıza göre Millet vekili olamayacak insanlar millet vekili adayı oluyor sonrada YSK bunların adaylıklarının yasalara uygun olmadığını beyan edince yer yerinden oynuyor. Sokaklar savaş alanına dönüyor. Sonrada İmralı canisinden hiç olmazsın seçimlere kadar aman dileniliyor. Siz sanıyo rmusunuz ki bundan böyle o cani içerden çıkana kadar ve hatta doğu ve güneydoğuda bir PKK devleti kurulana kadar ülkede huzur olacak. Çok kısa zaman sonra o caniyi ülkemizin bir bölümünde devlet başkanı olarak görmeyeceğimizi kim garanti edebilir. 

Bu gün üç tane beştane her neyse kanunlarımıza göre seçilme hakkı olmayan insanın millet vekili olmaları önlendi diye sokakları savaş alanına çevirenler yarın o caninin çıkması için aynı gösteriyi yaparsalar kim nasıl karşılık verecek hiç düşünüldümü. Bunun sonu nereye varır düşünebiliyormusunuz, Daha fazlasını yazmaya gerek yok. Kıssadan hisse. Devletin yönetim insiyatifi artık devletten çıkıp PKK ve uzantısı BDP nin eline geçmiştir. Bundan böyle devlet yönetmek çok ama çok zor olacaktır. Ülkenin dibe vurmasını istemeyen birlikte yaşadığımız kardeşlerimizinde zarar görmesini istemeyenlerin şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünmesini ve siyasi hesap çıkarlarından arınmiş bir şekilde bölgenin ve ülkenin sorunlarını çözecek plan ve projeleri hayata geçirmelerini diliyorum. Bu yapılmadığı taktirde irak, mısır, cezayır ve son olarakta Libyada olanlardan ders almayan siyasiler tarihin çöplüğüne giderler haberleri olsun 

 
Toplam blog
: 66
: 501
Kayıt tarihi
: 09.10.06
 
 

1953 yılında Trabzon' da doğdum. Ülkemizin çeşitli illerinde 27 yıl Öğretmenlik, okul müd.yardımc..