Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Göze uzak, gönüle yakın olmaktır dileğim. Keyifli okumalar dilerim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar

Ama ne yeltenmek. Tanpinar ustayi ben de cok severim, ama senin de yazinda defalarca belirttigin gibi en az iki-uc kez okumadan 'tamam, ben bu romani sindirdim' diyemedigim icin her okudugumu 'okunmus' saymam. Lakin Huzur, hic okumadiklarimdandi. Bunu da ekledim listeye sayende. Ellerine saglik.

24 Nisan 2011 02:01
Küçük Prens - Antoine De Saint-Exupery

Yazari cok esrarli gelmistir bana her zaman. Ucagi dustugunde, o colde, gercekten de o cocukla karsilasmis oldugunu hayal ederdim kucukken. Simdi dusunuyorum da, neredeyse eminim oyle olduguna. Ucak dustu ya da kayip oldugundaysa geriye donme (eger o cocuk kendisiyse ki bu da bir baska hayalimdi o zaman) ya da o cocugu yeniden gorme istegine karsi koyamamis oldugunu dusunurdum... Buradan sunu anliyoruz ki, benim de yeniden okuma zamanim gelmis... :-))) Ellerine saglik becerikli yazici, icini bize acmissin icimizi acmak icin... Sagolasin.

30 Mart 2011 20:45
Onbir aralıkta sızan aşk

Hem bolen ve hem bolunen olup askin cogalttigi delikanlilar ne guzel bir tanimlama olmus. Ellerinize saglik. Elimde olmadan, kimdir bu hos-gelen diye varsayimlar yaptim kendimce. Doksan altida varligiyla cogaltan bir askin geri gelisi olabilir, ya da onu hatirlatan yepyeni bir ask. Belki de bir bebekle kendini hissettiren yeni baslangiclar. Her neyse, iyi ki gelmisler de bu guzel yaziya ilham olmuslar.

26 Mart 2011 22:42
 
Toplam blog
: 18
: 545
Kayıt tarihi
: 24.12.08