Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Beni Böyle Sev’ de, Ayşem-Ömer yürek dağlayan kavuşması,

Beni Böyle Sev’ de, Ayşem-Ömer yürek dağlayan kavuşması,
 

TRT 1. in güzel gençlik dizisi "Beni Böyle Sev" 25.i bölümü, dün akşam seyircisiyle buluştu. Reytinglerde her iki dalda 9. olmuş. Söylediğim gibi bu dizinin kendine has bir izleyici var.

Ayşem ile Ömer konuşmak istedikleri randevu yerinde, Ömer’ in havalından gecikmesi nedeniyle buluşamazlar. Ayşem eve gelir, etrafa baktıkça eski anıları tazelenir. Divanda uyuyakalır. Apt. görevlisi zili çalar, duymayınca mektupları kapıya tutuşturur. Ömer masada bulduğu Ayşem’ in yazmasını koluna takar, kapıya gelir. Mektupları görünce, eve daha gelmemiş zammeder, kapıdan döner.

Akçaabat’ da Nail usta üç taraftan çembere alınmıştır. Köfteci dükkanını devrettiği bayanlar kendileriyle ortak olması için Nail Ustaya baskı yapmaktadır. Kardeşleri Halil ve İlyas ağabeylerini ikna edip İstanbul’a dönmesi ortak dükkan açmaları için ikna etmeye çalışmaktadırlar. Diğer taraftan Ömer’ in halası Eda Hanım da, Nail Ustaya yakınlık duymakta bu nedenle, İstanbul’ da ortak dükkan açma teklifi de herkesi şaşkına çevirir.

Ömer, Ayşem’ i bulurum ümidiyle Furkan’ ların evine gelir. Furkan ile tatsız bir görüşme yaparlar. Ömer babasının evine döner. Ayşem amcasının evine gelir. Tatsız konuşmalar devam eder. Eda hala tel ile Ayşem’ i arar, Ömer ile konuşmadıklarını öğrenince, 2 gün daha mühlet verir. Ömer, ayşem’ in ne konuşacağı merak etmektedir.

Furkan ile Seda birbirlerini sevmektedirler. Ancak aralarındaki sorunları ve yanlış anlaşılmaları konuşarak çözerler. Bir daha birbirlerini kırmama konusunda söz verirler. Furkan benim sana sevdiğim kadar sevebilecek misin diye sorar, Seda, ben seni senden daha çok seveceğim der.

Ömer’ in annesi eski günlerde olduğu gibi evinde Ömer’ in arkadaşlarını toplar. Bahçede parti verir. Ayşem, Ömer’ i iyi olduğunu görmek için bahçe kenarından gözetlerken, babası Reha Bey, Ayşem’ i yakalar. Çok ağır sözler söyler. Ömer’den ayrılması için 100 bin-200 bin para teklif eder. Ayşem, hayatımda gördüğüm en küstah adamsınız der ve ayrılır.

Orhan babanın duygu yüklü parçaları, klip görüntülerine ayrı bir anlam katıyor. Sırası gelmişken Müzik direktörü, Günay Uysal’ a da teşekkürlerimi sunarım bütün izleyici adına.

İlyas, Eda Hanımın niyetini karısı safiye’ e telefonda söyler. Safiye soluğu Reha Beyin evinde alır. Eda Hanımın Bodrum’ da değil, Akçaabat’ ta, kayınbiraderimle kırıştırıp, köfteci dükkanımızı elimizden almaya çalışıyor, fitneyi sokar ve hızla ayrılır. Reha bey doğruca Akçaabat’ a gider. Kız kardeşi Eda ile karşılaşır.

Ömer kayıt yenilemek için Nezih ile okula gider. Ayşem de okuldadır. Ömer bir yıl önce karşılaştıklarını, meğer evleneceğim kıza koşuyormuşum diye, eski anıları Nezih’ e anlatır. Ayşem de, tanıştıktan sonra okula en çok seni görmek için geliyordum Çimen göz. Şimdi de seni görürsem ayrılamam, diyerek sessiz düşüncelerini dile getirir. Kaydını yaptırır, hole çıkar. Ömer seni düşünmek hayattaki en büyük mutluluğum oldu der. Ömer, sensiz bomboş bir çuval gibiyim. Mahkemeden önce seni görürsem, bi daha seni asla bırakamam. O an karşı karşıya, göz göze gelirler. Koşarak birbirlerine sımsıkı sarılırlar hasretle, öylece kalırlar. Bir bölüm daha sona erer, kavuşmalarının izleyiciye verdiği huzur ile.

BSK yapıma bu güzel dizi için sonsuz teşekkürler, Başta Zeynep Çamcı (Ayşem), Alper Saldıran (Ömer) ve tüm diğer emeği geçen oyuncularımıza ve tüm yapım ekibine.

 Allah, ayrı düşmüş sevenleri kavuşturması dileğiyle.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..