Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '07

 
Kategori
Haber
 

Bir anne sonsuz yolculuğa uğurlanmış

Bir anne sonsuz yolculuğa uğurlanmış
 

Vahşetin gün geçtikçe çoğalması, insanların çıktığı yaşam yolculuğunda cinnet geçirdiğini düşündürüyor.

Milliyet Gazetesi 15.02.2007: “İzmir'de evini terk eden Arzu K. ağabeyi tarafından boğazı sıkılıp bıçaklanarak öldürüldü”

Arzu ağabeyi tarafından eşinin ve iki çocuğunun gözünün önünde boğazı sıkılarak ve hem de bıçaklanarak öldürülüyor. Eşi ve iki çocuğu film izler gibi öldürme sahnesini izliyor.

Akıl tükenmiş…

Bir yaşındaki kızının evlatlık verilmesini istemeyen anne evden kaçıyor. O yavrusundan ayrılmak istemediği için çaresizliğinin tepkisini ev den kaçarak gösteriyor. Kadın ya, evden kaçtı ya mutlaka bir erkekle kaçmıştır diye ağabey gidiyor İstanbul’da kız kardeşini buluyor. Evine getiriyor boğazını sıkıp öldürüyor. Eşi ve iki çocuğunun gözlerinin önünde…

Akıl tükenmiş…

O anne çocuğunu dokuz ay karnında taşıyor. Ne yazıktır ki çocuğu üzerinde hiçbir hakkı olmuyor. Baba geçim sıkıntısı çektikleri için evlatlık veriyor. Çocuk daha bir yaşında, nasıl kıyar ana yüreği yavrusundan ayrı kalmaya.

Akıl tükenmiş…

Siz çocuğunuzu evlatlık verebilir misiniz? Kanınızdan canınızdan yaratılan küçücük savunmasız yavrunuzdan ayrılabilir misiniz? İşte İzmir’li Arzu’da ayrılmak istemedi. Bedelini canıyla ödedi.

Akıl tükenmiş…

Şimdi geride üç çocuk ve Arzu’yu öldürerek hapse giren ağabeyi var. Arzu henüz daha 28 yaşındaymış. Gencecik yaşında üç çocuk annesiymiş. Kucağından koparılarak ayırdıkları çocuğu için ölüme gitmiş. Onu ölüme gönderense kendi öz ağabeyi.

Akıl tükenmiş…

Dün sevgililer günüydü, tüm alışveriş merkezlerinde kıyasıya bir rekabet vardı. Sokaklar çiçeklerle bezenmişti. İnsanlar çılgın gibi alışveriş yapıyorlardı. Telefonlar sevgililer günü mesajları için çalışıyorlardı. İzmir’de bir evde ise yerde boğazı sıkılarak öldürülmüş genç bir kadın yatıyordu.

Akıl tükenmiş…

Acaba Arzu bir sevgililer gününde hiç çiçek almış mıydı? Onun da sevgililer günü kutlanmış mıydı? Arzu’yla aynı kaderi paylaşan daha kaç Arzu vardı?

Akıl tükenmiş…

Cinayette töre izi aranıyormuş. Bulsalar ne olacak ki, gencecik bir kadının yaşam yolculuğu bittikten sonra.

Şimdi bu üç çocuk ne yapacak? Nasıl kıydılar bu çocuklara ve Arzu anneye? Çocuklara babaları ne söyleyecek? Yazık oldu çocuklara ve Arzu’ya?

Dün Dilber, bu gün Arzu yarın sırada kim var?

Resim: www.bebek-resimleri.gen.tr

 
Toplam blog
: 222
: 1359
Kayıt tarihi
: 22.07.06
 
 

Matematik öğretmeniyim. Liselerde okutulan MEB Talim Terbiye Kurulundan onaylı matematik ders kit..