Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi' de Cennet' in fedakarlığı

Bir Aşk Hikayesi' de Cennet' in fedakarlığı
 

Korkut mesajı okurken, Ceylan heyecanla izliyor.


Fox Tv. in heyecanlı dizisi Bir aşk hikayesi bu hafta sona erer demiştim ama, final olmadı. Artık sona gelindi. Sadece Gönül Hanım Korkut’ un öz oğlu olduğunu bilmiyor. Onu da istemeyerek hapse kendi elleriyle gönderdi.

Bu bölümde Ceylan ve Cennet’ in Korkut’u hapisten çıkartmak için verdikleri olağan üstü mücadeleye izledik.

Gönül Hanım şikayetinden vazgeçse de, Korkut içeri atılır. Savcı kamu davasına devam eder.

Ceylan, Babasını fikrini açıkça söyler, Sen bu evde karının çocuklarının yaşadığı evde gözümüzün önünde Gönül Hanımın elini tutarken tuttun, gözümle gördüm. Der ve babasına restini çeker. Ceylandan her şeyi öğrenen Cennet de annesine rağmen evi terk eder. Korkut serbest kalana kadar dönmeyeceğini söyler.

Korkut,  Yılmaz ile beraber aynı hapishanededir. Aslı yüzünden Korkut’a hesap sorar ve aralarında kavga çıkar.  

Ceylan hapishaneye Korkut’u ziyarete gider. Ama izin alıp içeri giremez, göremez. Karavana gider, Cennet daha önce karavana gelmiştir. Ceylan uykuya dalar, Korkut il olan birliktelikleri film şeridi gibi hafızasında canlanır. Cennet ile uzun uzun dertleşirler.

Gönül Hanım Memduh beye gider, yardım ister. Memduh Bey, Cennet’i kendisine vermesi karşılığında Korkut’a yardım edeceğini söyler.

Emine’ in kocası Ahmet, Emine’ i doktora götürür. Planlı delirtme oyunlarına devam eder. Ahmet ilaçları metresinin yardımıyla değiştirir, daha ağır ilaçlar verir. Emine kardeşi Korkut’un hapiste olduğunu Aslı’dan öğrenir, çılgına döner.

Tolga, karavana gider, Korkut’ u kurtarmak için,  Ceylan’dan bir isteği vardır. Tek bir öpücük ister. Ceylan kabul etmez. Sonra, teklifi kabul eder ve öpücüğü verir. Tolga Ceylan’a oyuna getirmiştir.

Cennet polise gider, Korkut o CD’ i kendisine yardım etmek için, kendisinin planladığı söyler. Suçu üstlenir ve tutuklanır.

Bir ay sonra, Korkut serbest bırakılır. Karavana gelir, Ceylan çok sevinir, aşkım diye öper, öpüşürler. Tolga telefon eder, mesajı bakmasını söyler. Ceylan ile öpüşürken çektiği kısa görüntüyü yollanmıştır. Ceylan resme bakma dese de bakar. Korkut, bizi kimse ayıramaz artık dese de bu öpüşme görüntüleri, onları ayırabilecek mi? Hep birlikte haftaya bekleyip göreceğiz.

Bu hafta reytinglerde dizinin biraz ilgi kaybettiğini gördüm. Totalde 5.ci, AB Grubunda 13.cü olduğunu gördüm. Artık sona gelindi. Bence final zamanı.  Gene de, MF Yapım ve de yönetmeni bilir diyorum. Netice itibariyle güzel bir dizi bir aşk hikayesi. Ama her şeyi tadında bırakmalı diyorum. Yoksa, yeni sezonda bu kadar iddialı dizi arasında zorunlu finale gidebilir.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..