Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Bir futbolcunun kendi takımı hakkındaki yorumu...

Bir futbolcunun kendi takımı hakkındaki yorumu...
 

Borussia Monchengladbach - Fenerbahçe


"Takım olarak savunmada sürekli basit hatalar yapıyoruz. Baskı geldiği zaman topu ayağımızda tutamıyor, rakibe veriyoruz. Oyunumuzdaki en büyük sorun geniş alanda oynamamız. Oyuncuların sahada arası çok açık ve verimli bir şekilde iletişim kuramıyoruz. Birbirimize daha yakın olmalıyız. Geçen sezon bunları çok iyi şekilde yapabildiğimiz için başarılıydık."

Fenerbahçe'li değil..

Bu futbolcu, ortaya koyduğu yorum son derece Fenerbahçe'ye uysa da, Fenerbahçe'li değil. Buradaki ironi yorumun Filip Daems tarafından Borussia Mönchengladbach için yapılmış olması. Fenerbahçe'nin Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi.

 

UEFA Avrupa Ligi..

Perşembe günü bu iki takım karşılaşacak ve ikisi de içinde bulunduğu durumdan en kısa sürede çıkış arıyor. Bunun yanında ev sahibi ekip, Borussia-Park stadında oynadığı maçla 16 yıldır kendi evinde Avrupa kupalarında maç kazanamamasına bir son verme arayışında olacak. Ayrıca bu Borussia Mönchengladbach'ın bir Türk takımına karşı ilk maçı olacak.Her iki takım da grupta yaptığı ilk maçtan beraberlikle ayrıldılar. Gruptaki 4 takımın da puanları eşit ve bu haftaki galibiyet kazanan takım adına büyük bir avantaj olacaktır.

Fenerbahçe'nin istatistiği..

Fenerbahçe daha önce Alman takımlarıyla toplam 9 maç yaptı ve bunlardan ikisi beraberlikle neticelenirken, yedi maçı kaybetti. Fenerbahçe beraberliklerinin ikisini de kendi evinde elde ederken, deplasmanda oynadığı 4 maçı da kaybetti.

Caner'e özel gece..


Caner maç günü 24. doğum gününü kutlayacak ve büyük ihtimalle bu maça ilk 11'de başlayacak. Formu tam da Stoch'dan daha iyiyken Marsilya maçının sonlarına doğru yaşadığı sakatlıktan dolayı formayı sırtına geçiremedi, doğum günü ve Borussia Mönchengladbach maçı gidişatı lehine çevirmek için en uygun yer ve zaman olabilir.

 
Toplam blog
: 15
: 1127
Kayıt tarihi
: 02.11.08
 
 

Hayatı anlamlı yaşamaya çalışan, herşeyin "en"inden kaçınan, değerleri olan bir insan olduğumu dü..