Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '12

 
Kategori
İnançlar
 

Bir gerçek.

Benim ibadetim duam, duam ise yaptıklarım ve yapacaklarımdır. Herkes için bu böyledir. İşte bunu başkalarının duaları size ağır geldiğinde neden kaybediyoruz demeyesiniz diye açıkladım. Çünkü başkaları bunu çok kez demek zorunda kaldı ve sizde izlemek zorunda kaldınız sırf bu gerçeği göremediğiniz için. Dikkat! yarın siz neden kaybediyoruz demek zorunda kaldığınızda başkaları da sizi izlemek zorunda kalabilir. Belki şuan Filistin söylerken sizin izlediğiniz gibi.

Ve

Hiç bir şeye geç kalmadınız bu yalnızca kötü düşüncenin bir aldatmasıdır.

Para dediğiniz şey teknolojinin ürettiği sıradan olmasa da aslında hiç bir değeri olmayan kağıt parçasıdır. Paranın değerli olmasını sağlayan sizlersiniz. Eğer gerçekten üreten bir toplum iseniz paranın hiç bir değeri olmadığını aslında değerli olan şeyin üretmek demek olduğunu bilirdiniz. Para yalnızca tüketen bir toplum için değerlidir. Üreten bir toplum zaten paranın yaratıcısı olmuş tüketenler ise paranın kulu olmuştur. Şimdi parayı üretenler mi suçlu yoksa aklını kullanmayıp kendini üretmekten alıkoyan toplum mu siz karar verin.

Ve

Dün imkansız olanlar bugün imkanlaşmış görünüyorsa bugün imkansız diyebileceğimiz hiçbir şey yoktur. Kendinize sınır getirmeyin olacaklarla işe başlayın daha sonra olmayacak dedikleri şeyleri başarın. Doğru düşünce üstün başarının anahtarıdır. Varlığınızın kudretini görmezden gelmeyin yaratıcılık ilk olanda başlar son olan ile devam eder. Koşan ile yürüyen hiç bir zaman aynı yolu kat etmez. Duran zaten ölmüş demektir. Geride kalanlarla birlikte olma sana düşen geçerken onları uyarmaktır. Koşmak için neyi bekliyorsunuz size yaklaşan bir tehlikeyi mi? Tekrar tekrar sorun kendinize dün bugün ve yarın için bugün ne yapmalıyım?

Eğer bunları okuduysanız!

Bu hayatta sadece okumanın sizlere hiç bir fayda sağlamayacağını bildiğinize göre artık bir şeyler yapmanın zamanı olduğu da unutmayın.

Son olarak

Sözlerin manası yok faaliyete koymadıkça. Sözde kuş olup uçsan ne olur? Bana gök yüzünden bakmadıkça.

 
Toplam blog
: 2
: 307
Kayıt tarihi
: 25.06.12
 
 

Ben Arif Aktaş. 25 yaşındayım. Lise Yabancı Dil mezunuyum. Şuan Google ağırlıklı Seo Danışmanlığı..