Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '08

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Bir gün değil hergün...

Bir gün değil hergün...
 

14/02/.... SEVGİLİLER GÜNÜ.........

Sadece bu tarihe özel bir gün olarak mı anılmalı? Anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü vs. vs...

Sadece bir gün mü özel bu bir günde mi annenizin anneniz olduğunu hatırlıyorsunuz da ona anneniz olduğu için hediye alıyorsunuz yâhutta arayıp halini hatırını soruyorsunuz. Peki diğer günler...

İnsan sevgilisini zaten her an düşünür sürekli aklındadır hiç çıkmaz ki ama eşini her zaman düşünmez sevgililer günü geldiğinde bir hediye alıp o günü de geçiştirmiş olur. Böyle olmamalı insanlar sevdiklerini birilerinin belirlediği tarihlere göre değil hatırladıkları her an, düşündüklerinde yüzünde tebessüm oluşturduğu zamanlarda hediye almalı.

Birden bire manasızca alınan hediyenin anlamı daha güzeldir. Belirli gün ve haftalar gibi olan özel diye adlandırılmış bu günlerde sevdiklerimize hediye alarak onları hatırlamış sayılmayız. Çünkü bu gün zaten herkes tarafından bilinen ve sevdiğine sevdiceğine hediye aldırmayı hedefleyen bir gün olarak insanların kafasında yer etmiş. Sen unutsan bile para kazanmanın peşinde olan birçok üretici firma bu günü kendi lehine kullanarak ister istemez hatırlamayanlara da zorunlu olarak hatırlatır.

Bütün dükkânların önünde kalpli yastıklar afişler, pastanelerde kalpli kurabiyeler, pastalar daha neler neler... İstesen de bu günü unutamazsın ve etrafında ki herkes ufakta olsa eşine sevdiğine sevdiceğine hediye aldığı için kendini zorunlu hisseder hiçbir şey hazırlamasan alamasan bir çiçek alıp götürürsün. Sırf "hani bak ben seni unutmadım. Herkes aldı bende aldım, geri kalmadım!" imajını karşındakine göstermek.

Sevdiklerimizi bir gün değil her gün hatırlamak dileğiyle...

 
Toplam blog
: 8
: 1616
Kayıt tarihi
: 12.11.07
 
 

1987 Rize doğumluyum. Sakarya üniversitesinde pazarlama bölümü öğrencisiyim. Akademik kariyer için m..