Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '19

 
Kategori
Siyaset
 

Biraz Yavaş İmamoğlu

Beş demeyeyim ama altı yaşımdan, yani İlk Orta Lise yıllarım dahil bugüne kadar yaşadıklarım ve iyi kişileri kötü kişileri, iyilikleri kötülükleri bir bir sinema film şeridi gibi hafızama kayıt edilmiştir.

Sizinki de bir şey mi İmamoğlu. Yüksek Seçim Kurulu geçersiz oyları tekrar sayıyor hepsi bu. Telaş etmenize gerek yok ki. Almış olduğunuz oylar sandıklarda duruyor.

Benim ki öyle mi. Ortaokul ve Lise dahil yıllarca her yıl seçimle yürütmekte olduğum Okul Kütüphanesi Başkanlık görevim 'beni de kütüphaneye al' diyen tarafından kütüphaneye aldıktan sonra gizli entrikalarla bir sonraki seçimde elimden almıştı. Üstelik de üç yıl aralıksız aynı okul sırasında yanyana oturduğumuz kişi tarafından..

Hangisi ağır?

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan tekrar sayım mı yoksa dost bildiğin tarafından yapılan gizli düşmanlık mı?

'Çocukluk yıllarında olur böyle şeyler' diye geçiştiremezsiniz. "Kişi 7'sinde ne ise 77'sinde de o olur' sözünü diyen demiştir..

İçiniz rahat olsun İmamoğlu. Yüksek Seçim Kurulu tekrar yapılan sayım sonucundan sonra almış olduğunuz oya karşılık size mazbatanızı verecektir.

Verecektir de mazbatanızı almadan Ata'nın huzuruna keşke İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak değil de adınız ve soyadınızla çıkmış olsanız. Hatta zamanı geldiğinde çıkmış olsanız.

Bu bir..

İkincisi, henüz makamınıza oturmadan özellikle Vakıflarla ilgili düşüncelerinizi aktarmasaydınız topluma. Hassas bir konu çünkü.

8 Mart Kadınlar Günü hakkındaki düşünceniz çok güzel ama zamanlamanız yanlış bana göre çünkü henüz görevinizi devir almamışsınız..

Tarih hocamız Yaşar Cihan şöyle söylerdi ders aralarında 'sürat felakettir!'

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..