Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yakalandı

Yakalandı
 

Bir saattir televizyonda Hrant Dink’in katilinin yakalandığı haberlerini izliyorum. 1990 doğumlu bir kişi yakalanmış, babası ihbar etmiş. Zanlı, henüz 17 yaşında bile olmayan biri.

Dün öğleden sonra kötü haberi öğrendiğimde düşündüklerimle gazetelerin manşetlerinde gördüklerim aynıydı. Aklı başında olan herkes aynı şeyi düşünüyordu. Bu kurşun Türkiye’ye sıkılmıştı. Bu cinayet yalnızca iki grubun işine yarardı, ülkemizi bölmeye çalışanların ve ülkemize iftira etme hastalığındakilerin.

17 yaşında bile olmayan bir çocuk elinde bir tabanca ile İstanbul’da sırf onun gibi düşünmediği için bir kişiyi öldürebiliyor. Televizyonda yorum yapanlar cinayetin profesyonelce yapıldığını söylüyorlar. Aslında tam tersi bir durum var. O kadar profesyonelce davranılmıştır ki. Yakalanmak için her türlü ipucunu bırakarak cinayeti işlemiş. Kaçarken kendini tanıtacak beresini ve silahını bile biryerlere bırakmamış. Sanki kolay yakalanması için herşey profesyonelce tasarlanmış. Bu da tetiği çekenle, çektirenlerin farklı olduğu olasılığını güçlendiriyor.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..