Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '07

 
Kategori
Blog
 

Bloglarda doğan dostluklar

Bloglarda doğan dostluklar
 

Hepimizin hayranlıkla izlediği arkadaşlıklar ve bizlerle paylaşılan dostluklar. Her ne sebeple olursa olsun istenmeden büyüdüğüne inandığım bir yangın. Dostlukların ve paylaşılan anıların güneşin altındaki kolaylığı. Masmavi bir gölün etrafındaki dayanılmaz cazibesi. Dostlukların, gecenin karanlığındaki ve gururların kırılma noktasındaki yok oluşu. Alevlerin arasından çekip alabilmekse sevgi güçlüdür ve anlamlıdır. Unutulamayacak fotoğrafların sevgi ışığı mı galip çıkar bu savaştan, yoksa yangının çıkma nedeni olan alevlerin başlangıcındaki inanılmaz hata mı? Pekala hangisi sahte. O güzel fotoğraflar ve arkasından yazılan methiyeler mi samimiyetsiz, yoksa farkında olmadan kandırılan bizler mi sevgi ve dostluk adına.

Haklısı, haksızı kim olursa olsun. Ortak soframız olan MB sayfalarında PAYLAŞILAN DOSTLUK YEMEĞİNDEN SONRA, SEVGİ HAYALLERİMİZ YARA ALMIŞSA bizim de müdahale hakkımız olduğuna inanırım bu yangını söndürme çabalarının oluşmamış platformunda. İçimizi eriten fotoğraflar ve ah keşke ben de orada olsaydım dedirten Eymir Buluşması. Arkasından bizlere okutturulan onlarca bloglar ve altlarındaki şairane dostluk yorumları. Bütün bunların doğru ve içten en samimi duygularla yazılmış sevgi rüzgarları olduğuna inanıyorum. İnandığım için de bu bloğu yazıyorum. Tanrının bizlere bahşettiği doğanın ve binbir güzelliğinin tam ortasında sahneye konulan bir tiyatro olduğuna inanmak istemiyorum. Sevginin galip gelmesini ve alevlerin içindeki yanan dostluğu kurtarmamız gerektiğine inanıyorum.

Kalemi kuvvetli olanlar, bilge ve bilgece şiir yazanlar, gerektiğinde gökteki yıldızları yere indiren blogların ağır topları yazarlar. Yazdıkları yazılarla bizleri başka diyarlara götüren değerli blogcular. Bloglarını zevkle okuduğum ve ilham aldığım kıymetli arkadaşlarım. Hatta farkında olarak ya da olmayarak kırdığım yazar arkadaşlarım. Bu olay özür sebebimdir size. Konuşturun kalemlerinizi ve dostluğu kurtaralım alevlerin içinden. İsim ve şahıs belirtmenize gerek yok. Nasıl çekilirmiş alevlerin içindeki dostluk gösterin. Üç hafta evvel birbirine sevgiyle sarılmış ruhların özündeki sevgilerin sahte olmadığını ve olamayacağını anlatın lütfen..

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..