Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Yönetim Organizasyon Yükseklisans. 15 yıllık deneyimli Sigortacı. Anadolu Sigorta ve Groupama Emeklilik Yetkili Acentesi. Akdeniz Ünüversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Meslek Yüksekokulunda Sözleşmeli Öğretim Görevlisi. www.efecehaber.com<..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Düş

Ama gerçek olamıyacak kadar mükemmel bir düş olmuş.Ruhumuza akıp giden,bir solukta okuduğumuz, satırların her yerinde acaba ne zaman büyü bozulacak,gerçek hayata dönülecek iç güdüsüyle okunan bir yazı.Ve malesef ve yine ve herzamanki gibi gerçek olamıyacağını gördük.Anlık da olsa "ne güzel olurdu" dedirtiyor insana,tebrikler.:))

09 Aralık 2011 10:03
Kına yakalım!

"Yılda 13 kezden fazlası..."kısmına takıldım.Dehşet içindeyim.Zira 18 yaşından beri ırsi sebeblerle tamamı beyaz saçlarımı yılda yaklaşık 18 kez boyatıyorum. Bu durumda hakkınızı helal edin demek lazım sanırım.

29 Kasım 2011 18:20
Doğu Roma İmparatorluğundan özür diliyorum

Ancak tarihi yeniden yazarsak bugünkü yanlışları doğru kabul edebileceğiz zaten.O zaman bu gün özürdilemesi gerekenler "geçmişimiz neydi ki bizden ne bekliyorsunuz" diyebilsinler.O koca onurlu tezat, öyle batıyorki bir taraflarına, üşenmiyorlar yüz yıllar öncesinden kazıyorlar aklımızdan onurumuzu,gururumuzu.Kaleminize sağlık.

29 Kasım 2011 10:52
 
Toplam blog
: 22
: 841
Kayıt tarihi
: 13.01.11