Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '14

 
Kategori
Arkeoloji
 

Bu Dünya dışı varlıkların dertleri ne ?

Bu Dünya dışı varlıkların dertleri ne ?
 

dünya dışı varlıkların resimleri


Sizler dünya dışı varlıkların olduğuna, onların asırlardır dünyayı ziyaret ettiğine inanıyor rrmusunuz?

Ben bazen evet inanıyorum diyorum, bazen yok hayır canım olur mu öyle şey diyerek sanırım kendimi kandırıyorum.

Kandırma kelimesini açarsak, bir çeşit sonralara atıyorum bilemediğim ikna edemediğim meseleleri. Ama kaçarı yok. Okudukça anlıyorsunuzki bazı doğrular var. Bazı eldeki deliler var. Bilim adamlarının araştırmaları var. Varda var.

O zaman ne oluyor? Evet diyorsunuz. Dünya dışı varlıklar var. Ve bunlar dünyamızı ta eskilerden beri ziyaret ediyorlar. Ha şunu da diyorsunuzdur elbette.

“İyide bunların derdi ne?

İşte bu soru çözüldüğünde bilim adamları kadar biz dünyalılarda rahatlamış olacağız.

Dünya dışı ziyaretçilerinin hikâyesi yeni değil ki. Gelin de inanmayın! İlklere şöyle bir göz attığımızda;

M:Ö: 45.000, lere kadar gidiyor. Bir çeşit belgesi var çünkü. Çin’in hunan Eyalinde granite oyulmuş bir figür böyle düşünülmesini sağlamış. Figürde, silindir biçimli bir obje varmış. Büyük insan gövdeleri var bu objede ama gövdelerin kolu ve bacağı yokmuş.

Elbette bu kadarla kalmıyor yazacaklarım.

Fransa ve İspanya’daki; Franco-Cantabıian Mağaralarına çizilmiş olan Kro-Mag- non mağaralarında çeşitli hayvan resimleri çizilmiş. Mamutlar var, bizon, geyik ve at resimleri de çizilmiş. Buraya kadarı normal buluyoruz. Nedeni ilk insanlar mağara duvarlarını tuval olarak kullanmışlar, resimler izmişler. Daha doğrusu o zaman gördüklerini becerebilenler duvarlara yansıtmışlar. Şimdi asıl konuya geliyorum.

Araştırmalarda bu resimlerin 15.000 yıl öncesine ait olduğu saptanmışki bunda şaşırılacak bir şey yok zaten çoook eskilerden demiştik. Asıl şaşırılacak olan, iki bine yakın hayvan resimerinin yanında UFO’ların olduğu. Evet, doğru okudunuz, Ufo resimlerini de resmetmişler. O tarıhlerde, o insanlar!

Peki, bunlar açıklanabiliniyor mu? Hayır. Klasik arkeoloji bunlara bir açıklama getirememiş. Sadece bilinen bu insanlar gördüklerini resmediyor olmalırıymış. O insanların gördükleri garip şekiller gerçekten Ufo’larmı?

M.Ö. 30.000 - M.Ö. 10.000 yılları arasında, o zamanlara göre oldukça ileri bir toplum, bugünkü Fransa ile İspanya topraklarıda yaşıyorlarmış. Paleolitik ya da Eski Taş Devri diye isimlendirilen çağlarda…

Onların yaşadıkları yerlerden yani o dönemdeki mağaralardan 15 ayrı mağarada birbirine benzer resimler bulunmuş. Bu mağaraların nerede ise hepsine hayvan resimleri ve UFO’lar mevcutmuş.  Kimi duvarlara işlemiş, kimileri tavanlarını bu tür resimlerle süslemiş.

Bu resimlerde ayrıca; şimdilerin metoroloji balonlarına benzer balonlarada rastlanmış! Hatta uçak şekilerine bile…

Brezilya’daki mağaralarda da buna benzer mağara resimleri saptanmış.

Bu resimlerde uçan daireelerde varmış.

Bir de heykeller konusu var.

Tula (Tollan ve Teollan) heykelleri, Mexico City’nin 60 mil kadar kuzeyinde bulunuyormuş.

Çin'in Hunan Kenti'nde de bulunan heykeller! Bu heykellerin neden özel olduklarına gelince! Bunlar bildiğimiz astronot heykelleri… Yetkililer bu heykellerle ilgili anlatılarında;

Bu heykellerin 1.000 yıl önceye ait olduklarını,

Atlantislilerin eserleri olduklarını,

Heykellerin Atlantalıların 4 metrelik der heykellerine benziyor olmalarıymış.

Bütün bunlar için bilim adamlarının söyledikleri:

Dünya Dışı Varlıklar bu uygarlıklarla o dönemde bağlantı kurulduğuymuş. Tula Heykelleri için söylenenlere gelince:

Bunların dünya dışı astronotların heykelleri olduğu,

Ya da, Atlantılılara ait olabileceğiymiş.

Bir başka şaşırtıcı bilgide şöyle:

Palengui Taşı denilen bir taş varmış. Arkeloglar kazı sırasında bir mezar bulmuşlar. Mezar taşındaki oymalı resim onlara hayrete düşürmüş. Taşta değişik bir araç ve aracın içinde bir insan resmi oyuluymuş. Üstelik aracın alt kısmından ateş fışkırıyormuş, aracın içi de bilinmeyen aletlerle doluşmuş.

Bir başka buluş; Büyük Sahra’nın kuzey bölümünde kaya resimleri bulunmuş. Resimlerin ilginç olmalarının nedeni uzay giysileri giymiş birilerinin çizilmiş olmasıymış. Bu resimlere Merihli ismi de o yüzden verilmiş.

Bunlar gibi o kadar çok onların bizleri ziyaret ettiğine dair işaretler, resimler, heykeller ve yazılar varki. Benim gibi meraklı iseniz beni takip etmeniz gerekecek. Ben bu konulara son zamanlarda iyice taktım. Sanıyorum çok araştıracağım ve çok yazacağım.

Haydi hayırlısı.

 

 

 

Nazan Şara Şatana

 

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....