Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '17

 
Kategori
Kadın Modası
 

Bunlar başka melek: "Memelerinden süt akıtan bir melek gördünüz mü?"

Bunlar başka melek: "Memelerinden süt akıtan bir melek gördünüz mü?"
 

Miranda Keer, Viktoria's Secret'in eski baş meleği


     Melekler, kutsal  varlıklardır. Her yerdedirler, her şeye yakışırlar. Charlie’nin  bile meleği varken, kimisinin bir kedisi bile yoktur. Moda dünyası Victoria’s Secret’in de melekleri vardır. Ona bakarsanız, melekler her yerdedir. Bizim sevgili Rana’mızın melekleri de vardır. Öpülmedik yanlarımızı bırakmamışlardır.

     Fakat, Victroria’s Secret’in melekleri, kanatları ile ünlüdür. Onlara sahip olmak için çok podyum tozu yutulmalıdır. Mankenlerin kanatlı olanları makbuldür.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar

     Memlekette kanattan çok ne var demeyin öyle. Evet, tavuğun da kanadı var, Kartalın da. Ama podyumda bir kanada sahip olmak, çok çok önemlidir. Bu kanat, başka kanat.

     Vıctoria’s Secret’in sırları ne o zaman? Ne yerler, ne içerler. Böylesi tığ gibi podyumlarda dolaşırken gözlere batıp batıp çıkan o muhteşem fizikleri nereden geliyor?

     Yolda olsun, şurada burada rastladığımız bir kadına bir daha dönüp bakıyor muyuz? Neden bakıyoruz? Bu işin sırrı ne? Cevaplar, çareler değişik değişik.

     Şimdi siz, düşünüyorsunuzdur: “Victoria's Secret’in mankenleri, onlar bu vücutlara doğuştan sahiptirler. Elbette genlerin de büyük etkisi var ancak sıkı diyetleri ve spor merkezli yaşam stilleri sayesinde yıllarca Victoria's Secret şovunda yürüyebiliyorlar. Kanat çırpabiliyorlar. Vücutları değişmiyor.

     Böylelerinin mihrabı yerindedir. Vücudunun bütün azaları, işçi -  işveren ilişkisinde olduğu gibi, dırıltısız  “ toplu  sözleşme “ yapmışçasına dirlik düzenlik içindedir.

     Onlar, eline geçirdikleri her şeyi yemiyorlar.bazı şeyleri feda etmeden kazanılmadığını iyi biliyorlar. Çantalarında mini yumrulu domatesler taşıyorlar, bir ısırımlık. Onunla öğün geçiştiriyorlar.

     Mesela İsabeli Fantana, 12 yaşında keşfedilmiş. 16 sında piste çıkmış. Daha göğüsleri çıkmamışken,  podyumda sutyen bile takıyor. İşte o:  “Defileden sonra ne bulursam yiyorum” diyor ve: “ Ben, diğer melekler gibi uslu ve masum değilim. En yaramazıyım” diyor.

     Lily Donaldson,“Şovun yarattığı seksi, dünyaya vücudumla katkı sağlıyorum. Yiyememek, içememek  çok zor olsa da,  emelim, bir kanata sahip olmak” diyor.

     Doutzen Kroes,memelerinden halen süt akan bir melek. Türkiye hayranı. Bodruma gelmiş. Bebeğine hala süt veriyor. Podyumda iken, dört saatte bir pompa yapıyormuş. Onları buzdolabına koyduktan sonra da  besliyormuş bebeğini. Kendisi de ölçülü olarak ne bulursa besleniyormuş.

     Kuşlar  yavru iken, beslene beslene büyürler ve sonunda  kanatları geliştikten sonra uçabilirler.  Podyumdaki Victoria’s Secret’in mankenleri ise, o kanatlara, yavru olmadan sahip olarak uçmak. O kanat, bir mankenin en aziz şeyi oluyor böylelikle. Kanadını kaybedenin  dönüşü de zor oluyor. Mesela Miranda Keer gibi. Kendisini Antalya Hava alanında gördüğümüzde, boşu boşuna kanatlarını aradık. Belki özel valizine koymuştur diye düşündük. Ama o, kanatlara çoktan veda etmişti. Ve çakı gibiydi.

     Ve kocası Bloom. Hani şu “Yüzüklerin Efendisi”  filmindeki adam. Şimdi ayrılar. Kerr, laf arasında “Kocam beni 6 ayda bir öperdi” demişti. Aklımızda o kalmış. Nedenini de soramamıştık haliyle.

     Ama o,  mankenlerin baş meleği idi ve hep öyle kaldı.

     Ört ki ölem !

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta

MİRANDA KEER. BİR ZAMANLAR "BAŞ MELEK" Dİ. ŞİMDİ DEĞİL.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yakın çekim

VİKTORİA'S SECRET'İN İSABELİ FANTANA' SI

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, açık hava

MEMELERİNDEN SÜTLER AKIYOR PODYUMLARDA DEUTZEN KROES. PODYUMLARDA,  DURUP DURUP AKAN SÜTLERLE BAŞ EDEMEMİŞ. ONLARI POMPALARLA HER SEFERİNDE SAĞARAK,  BUZ DOLABINA KOYMUŞ VE ÇOCUĞUNU BESLEMİŞ.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

LİLY DONALDSON. KANATLI MELEKLERDEN.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

BİR ZAMANLAR BAŞ MELEKTİ

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta

 MİRANDA KEER...ŞİMDİ VİKTORIA'S SECRETTEN AYRILDI AMA, HALA DAHA HER YERDE BAŞMELEKLİĞİNİ, MUHAFAZA EDİYOR.   TANIŞTIĞIMIZ İÇİN, RESİMLERİNİ ÇOKÇA KOYARAK İLTİMAS YAPTIM. EEE, BU KADAR OLSUN GARİ.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

MİRANDA KEER İN BAŞKA B,İR POZU

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

PODYUMLARDAN  KANATLI MELEKLER EKSİLMİYOR HALİYLE. YERLERİ DOLDURULUYOR.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

MİRANDA KEER, İLK YILLARINDA İKEN

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

O ZAMNALAR ACENİYDİ. HER FOTOĞRAFÇIYA SOYUNUVERİRDİ. ŞİMDİ AKILLANDI.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

DÜNYANIN EN GÜZEL MANKENLERİ, VIKTORİA'S  DA TOPLANMIŞTIR.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..