Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '09

 
Kategori
Güncel
 

Bunlar bizde oluyor...

Bunlar bizde oluyor...
 

kaynak:internet...


Çok üzerinde durulan bir kaç konu var ki gündeme getiriliş şekilleri ya da içerikleri nedeniyle rahatsızlık uyandırıyor insanda;

1- Sayın Yazıcıoğlu nun geçirmiş olduğu kaza; Önce Allah yardımcıları olsun ve bir an önce kurtulsunlar diye duamı tekrar ediyorum. Aslında bir çok garipliği de beraberinde getirdi bu üzücü olay. Mesela birbirinden farklı açıklamalar, alışılagelmiş bir durum değildi bizler için. Sonra birden suçlu arandı ve BASIN hazretleri 112 görevlisini işaret etti, herkes 112 ci nasıl olunur tarif etti! Bu arada işi abartanlar oldu ve kurtarma çalışmalarını yürütenleri kayıtsız kalmakla suçladılar ki bunu ben son derece anlamsız buldum. 1999 depreminde hepimizin neler hissettiği ve yardım etmek için çareler aradığını çok iyi biliyorum.

2- Bülent Uygun Sivasspor'un başarısını açıklarken yine uygunsuz konuştu. "İstanbul'da laila var Sivas da La İlahe İllallah" diye açıklama yaptı. Bence heryerde müslümanlar var Bülent Hoca! nın mantığıyla bakalım; Fenerbahçeye üst üste iki maçta yenildi. Biraz daha mantık bulmak istiyorum artık bu adamın sözlerinde ama ne kendisi susuyor ne de biri dur diyor.

3- Uğur Dündar bir iddianame de kendisi ve aile efradı ile ilgili bir takım iddialar olmasına "spikerlik yaptığı ulusal bir tv kanalının haber bülteninden" veryansın etti. Kimse kanalın bu şekilde kullanılmasını garipsemezken sayın Dündar'ın hareketi meşru gösterildi. Ayrıca bahsi geçen iddianame adı üstünde sadece iddiadır, bu ülkede kanun önünde bir takım kişilerin gerçekler bulunana kadar bir takım sorulara maruz kalması neden bir problemmiş gibi gösterildi anlamadım. Bu tv kanalı iddianamede adı geçen diğer şahıslara da aynı şansı verecek mi acaba?

4- Mili maç öncesi Del Bosque den sürekli röpörtaj almayı bizimkiler nasıl beceriyor anlamadım. Ayrıca farkındaysanız yine "rakip bizi yener" havasında haber yapılıyor.Sonra Fatih Hoca kızınca kızdı oluyor.

5- Önce "Lincoln kaçtı" sonra da "nereye gidecek" haberleri hergün orta yerde, bulsalar da rahatlasak. Zira adı geçene yıldız futbolcu diyenler bile çıkmaya başladı.

6- Alışılagelmiş fok katliamlarına dünya gözlemcilerle şahitlik ediyor. Kanada ya gitmek için bir yılda kaç gencimiz sıraya giriyor sizce?

7- Son olarak Manisa'da Miletimin, kendisine Vekalet verdiği bir zat, Emniyet mensubu bir görevliye hakaret etmiş ve darp girişiminde bulunmuş."Gururlanma padişahım senden büyük ALLAH var" .

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..