Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yıllardır hayatımı hesap, kitapla kazanırım. Kendimi bildim bileli ne bulursam okurum. En çok da biyografi ve farklı toplumları, farklı kültürleri okumayı severim. Ablam bıkmadan, usanmadan yaaaaaz yaz diye başımın etini yediğinden, bir bildiği mi var acaba diye başladım ufaktan notlar tutmaya...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yuvayı dişi kuş yıkar !

Merhaba Cem Bey, Bir şey merak ettim, kurulu düzeni bozmak istemiyor olması erkeği efendi gibi oturtur mu?

12 Haziran 2015 17:23
Turizmciler yeni Türkiye Logosunu tartışmaya açtı,

Aynı Türk Lirasına uydurdukları amblem gibi olmuş. Yeni logo ise, en iyimser yorumla "yamalı bohça" uydurması diyebilirim. Recep Yavuz Bey'e de katılıyorum, logonun değişmesinden çok, TÜRKİYE yazılmalıydı. Evet renk adını Türk denizlerinden alan TURKUAZ ama onu da koruyamadık zaten; aynı baklava gibi ellere yâr oldu, aquamarin oldu. Naçizane fikrim her şey şanlı bayrağımız gibi kırmızı-beyaz olmalı. Bir sürü şey ama bir sürü şey, olduğu kalmalı.

11 Ekim 2014 12:41
Bugün 14 Temmuz... Kızımın doğum günü

Şu yazdıklarınızı okuyan insan, hissettiğiniz derin çaresizliği öyle iyi anlıyor ki. Kızınız daha öyle genç ki, çok değil, yaşı otuza varmadan kırılacaktır hıncı, inadı. Hele ki bir evlat sahibi olsun, ille de helal süt emmiş biriyle karşılaşsın... Anne olmak çok şey değiştiriyor insan hayatında. Umarım size bakış açısı da değişecektir. Hiç değilse hesap sormak için arayacaktır. Allah'tan sabır ve ömür dileyin Cem Bey, güzel günler güzel kızınızı da birlikte getirsin size.

15 Temmuz 2014 14:57
 
Toplam blog
: 14
: 942
Kayıt tarihi
: 28.10.06