Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Büro Memur-Sen İçişleri Bakanlığı'nda

Büro Memur-Sen İçişleri Bakanlığı'nda
 

Samsun büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Ordu Büro Memur-Sen Şube Başkanı Adem Şen ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Murat Sipahi’nin de katılımı ile İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
 
İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aziz Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının önemini belirti.  Sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdikleri faaliyetlerin ve amacının sendikalarda memurların hak mücadelesi ve hizmet kalitesinin artmasına yönelik olduğunu belirti. Sendika faaliyetlerinizde sizlere başarılar diliyorum dedi.
 
Genel Başkan Yardımcısı Murat Sipahi, İçişleri Bakanlığında yetkili sendika olduklarını, çalışanların hak mücadelesinin yanında hizmetin artması için çalışmalar yapıldığını, üye sayısının 56 000 olduğunu, İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatındaki üyelerin soru ve sorunlarına çözüm aradıklarını, bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.
 
Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Sayın Müsteşarım Bizleri makamınıza Kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz, Sendika olarak İçişleri bakanlığı ve taşrada çalışanların sorunlarını sizlere iletiyoruz. Tamamen gönüllülük esasına dayalı yaptığımız sendikacılık çalışmalarında  bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Dedi
 
Ordu Büro Memur-Sen Şube Başkanı Adem Şen, Sayın Müsteşarım kabulünüz için teşekkür ederim. Başkanlarımın dediği gibi gönüllü sendikacılık yapıyoruz. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dedi
 
Daha sonra içişleri Bakanlığı Merkez Ve Taşra çalışanları ile ilgili soru ve talepleri ilettiler.
 
Ayrıca, Büyük Türkiye Buluşması için Ankara’ya giden Samsun büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Ordu Büro Memur-Sen Şube Başkanı Adem Şen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ile  Genel Başkan Yardımcılarını  makamında ziyaret etti.
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..