Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '16

 
Kategori
Dünya
 

Bütün Çinliler birbirine benziyor, Çinli karısını kaybetse bulamaz

Bütün Çinliler birbirine benziyor, Çinli karısını kaybetse bulamaz
 

1 milyar 367 milyon insanda yüz ve vücut şekilleri ne kadar farklı olsa da içinden çıkılmaz benzerlikler olması normal. Tip zaten hepsi minyon aynı. Bir insanın burnu kaç farklı şekilde olabilir ki, gözü ya da kulağı, saçı… Bir de zaten kadın bu. Ses tonları konuşmaları da aynı. Artı giyim falan da insanları ne kadar farklılaştırabilir ki. Üstelik bu kadar insanda aynı giyinenler de olacaktır ki Çinlilerin giyimlerini biliyoruz zaten, kreasyonlar Paris’ten sanki.

İlginçtir bu konuyla ilgili hiç duyum ya da şikâyet olmadı. Nasıl oluyor bilmiyoruz ama Çinliler bir birlerini kolayca tanıyorlar.

Bu kadar nüfusla bizde bile karışıklık oluyor, bizim 20 katımız ülkede nasıl karışıklık olmaz. Kalabalık bir yerde Çinli eşini kaybetti, tanıyarak bulması lazım. Gerçi tanısan da bulamazsın ayrı konu ama tanıman gereken durumlar da olabilir, nasıl bulacak? Karşısına çıkardılar birbirine benzeyen 50 kadın, hangisi senin karın?

Benzerlik sorundur, yani tanımak tanınmak için bir şifre, işaret, damga vs mi kullanılıyor acaba? Parmak izi mi ya da kokusundan falan mı? Kişi benim der ama art niyetli olarak da benim diyebilir. Birbirine benzer milyonlarca insan nasıl birbirinden ayrılır? Tatsız sürprizler de olur. Adam karısı sanıp bir başkasının karısını öper falan! Sadece kadınlar değil çocuklar ve erkekler için de hayatın her alanında sorun çıkar diyorum.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..