Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '16

 
Kategori
Kadın Modası
 

Bütün gözler, " o sutyenden" ayrılamadı...

Bütün gözler, " o sutyenden" ayrılamadı...
 

Miranda Keer, sade güzel.


İŞTE MİLYONLUK SUTYENLER

Dünyaca ünlü  iç giyim firması Victoria’s Secret,’in, yeni yıl defilesinin akisleri sürüyor. Defilede  2 milyon dolarlık sutyeni, kimin aldığı sır gibi saklanıyor.

Bu fantezi sutyen, 6 bin beş yüz elmastan oluşuyor. Maviş topaz,  Sarı safir, pembe   kuvars taşı ile süslü. Tüm taşlar 18 karatlık bir altın sıra üzerine dizili. Ve gözler, defile boyunca o sutyenlerden ayrılamadı. Ve de o sütyenler “ Havayi fişek” temasını işliyor.

Her yılbaşı öncesinde sahne alan Vıctoria’s, bu yıl New York yerine defileyi Londra’da yaptı. Gecenin favorisi olan sutyeni L. Aldridge taşıdı. Defileden çok, gözler bu sutyendeydi.

Melekler olarak tanınan modellerden, bu kanadı  hak eden mankenler, bu kanatlarla sahnede uçuyor. Kanat sahibi olmak, hak etmek çok önemli veVictoria’s  ın lügatinde önemli bir aşama.

(MİRANDA KEER, (SOLDAN 3 NCÜ) GÖZLER HEP GERİ DÖNÜŞÜ BEKLİYOR)

Bu firmanın gözde meleklerinden ilen ayrılan Miranda Kerr’i  bu defilede gözler boşuna aradı. Miranda, firmanın en has elemanı idi. Nasıl oldu da elinden kaçırdı, hala daha bir muamma.

Bilindiği gibi Miranda, çıkmıştı.  Mütevaziliği ve sevimliliği ile kendisini Türkiye’de sevdirmişti.

Victoria’s ‘ ın defile Show’lar, dünya TV lerinde bir şölene dönüştürüldü. Sık sık, Londra’ya gidemeyenler için ekranlarda gösteriliyor.

iŞTE O 2 MİLYON DOLARLIK SUTYEN

ESKİ MANKEN MİRANDA KEER SAHNELERİ UÇURUYORDU VÜCUDU VE GÜZELLİĞİ İLE  - ( SOLDAN 4 NCÜ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..