Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '19

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un Dizi Çekimi Bitti

Çağatay Ulusoy'un (The Protector) Hakan:Muhafız dizisnin 3 ve 4.sezon çekimleri bitti.

Netflix'in The Protector (Hakan: Muhafız) adlı dizisinin ilk iki sozonu yayınlanmıştı.Tüm Dünya ülkelerinde yayında. 3. ve 4.Sezon yeni bölümleri Netflix tarafından onay almış ve geçtiğimiz Mayıs ayında çekimleri 03 Medya tarafından çekimleri başlamıştı.

Dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Engin Öztürk ve Burçin Terzioğlu oynamıştı. Ayça Ayşin Turan 2.sezon sonunda diziden ayrılmıştır.

Dizinin roman yazarı N.İpek Gökdel, 28 Ağustos tarihinde Twitter'dan paylaştığı resim ve Tweet ile kısaca "Paydos" diyerek dizinin üçüncü ve dördüncü sezonlarının bittiğini duyurmuştur.

3-4 sezon oyuncularından Emre Mutlu da Çağatay Ulusoy ile birlikte bir resimlerini paylaşmış;
 
Emre Mutlu;
"Her güzel şey gibi bu sette bitti... #theprotector #hakanmuhafız 2 sezondur yani 3 ve 4.sezonda kahrımızı çeken, emek veren, alın teri akıtan tüm ekibimize, emeği geçen herkese binlerce teşekkür ederim..." Diyerek bir tweet paylaşmıştır.
 
Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Hakan: Muhafız'ın yeni sezonda (3 - 4.Sezon) kadrosunda Funda Yiğit, Taner Ölmez, Bilge Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner katılmıştır.
 
HAKAN: MUHAFIZ 3.SEZONDA NELER OLDU?
Dizinin yeni sezonunlarında Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından Cehennem yerine dönen İstanbul'u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüz'lerin saldırısı sonucu yayılan bir virisle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyorlar.

Dizinin yeni sezonlarında Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul'u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler'in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

MACERA BAŞLIYOR

Hakan panzehri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda 600 yıllık bir öfkeyle İstanbul'u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir'i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan'ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar. 

YENİ SEZON YAYINI NE ZAMAN

Şimdi merak edilen konu 3.Sezon Kasım-Aralık 2019'da ekranlara gelecek mi? 4.Sezon da, 2020'nin Nisan Mayıs aylarında ekranlara gelecek mia?
 
Netflix bu serinin 5 ve 6.sezonlarını devam ettirir mi, merakla bekliyoruz. Netflix başrol oyuncuları için kesenin ağzını açmıştır. Soyal medyada yazılıp söylenenlere göre Ulusoy'un bölüm başına büyük miktarlar aldığı söyleniyor. Çağatay Ulusoy'da sanatı uğruna saçlarını sıfır numaraya vurdurmuş, Netflix'in isteğini yerine getirmiştir.
 
Çağatay Ulusoy'un şayet Netflix serüveni bittiyse, sırada sinema filmi olacaktır. Sevenleri sabırla ondan gelecek 3.sinema filmini beklemektedir.
 
Yolun açık olsun Çağatay...

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..