Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmak istiyorum diye çıktım yola, Bir yol haritası çizmedim kendime, bir amaç edinmedim, sadece ruhumun yağmurda çiseleyen kısımlarını, görünen bölümlerini silinmesin diye yazıya dökmek istedim. Ruhumun dışına taştığı kadar yazıya döktüm kendimi, konuşamadım dilim lal oldu. Nefes alamadım, çıksaydı; içimdeki nefesin ruhumda sil..

Devamı
 
 
550 milyon dolarlık sahipsiz pazar

bu konuda okadar çok söylenecek şey var ki... ben sektörle bağlantılı bu işin perakendeciliğni yaptığım için fiyatlardaki uçurumları ve ürünlerdeki kalitesizliği çocukların model konusundaki sıkıntısını çok iyi görebiliyorum ama her nedense ülkemizde her boyutta yaratıcılıktaki tıkanıklık çocukların ve geleceğimizn kirlenmesine yol açıyor. üzülerek takip ediyorum.televizyon kültürü ile hangi model ve yaşam biçimi sunuluyorsa kabul edip, dizi takipçiliği yapıp takımların şikelerini hayatlarımızın asıl noktası yapıyoruz.popüler kültürün ve tüketiciliğin bize sunduğu yaşamı soluyoruz.üzülmek dışında bir şey yapmak için farkındalık yaratmak gerekiyor.

18 Eylül 2011 12:07
Anlamsız!

anlamsız olanlara boşvermişlik ,sanki hayatın tadına biraz daha varmak sanki .....anlamsız boşvermişliklerde yaşamak, yaşayabilmek ayrı bir sanat

18 Eylül 2011 11:16
 
Toplam blog
: 4
: 532
Kayıt tarihi
: 21.06.11