Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Çin Mallarına Boykot Hatta Tüm Ticari İlişkiler Askıya Alınmalı

Çin Mallarına Boykot Hatta Tüm Ticari İlişkiler Askıya Alınmalı
 

Çin Hükümetinin Gözyumduğu Soykırım


''''''''Çin'de kan donduran görüntü
Görüntüler Ortaçağ Avrupa'sından değil, 26 Haziran gecesi Çin'de çekildi. Olaylar insanın kanını donduracak cinsten.

Çin'deki Uygur Türkü katliamı uzun yıllar unutulacak gibi değil. 26 Haziran gecesi Çin'in Guandong eyaletinde yaşananlar vahşeti tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

Kanal D Haber'in ulaştığı özel görüntüler dehşetin boyutlarını gözler önüne serdi..

Daha vahimi öldürenler Çin askeri değil Çinli siviller. Askerler bilerek meydanı gözü dönmüş binlerce Çinli sivile bırakmış.

Ellerine geçirdikleri sopalarla yakaladıkları Uygurları linç ediyor. Yere düşen her Uygur Türk'ünün başına en az 10 Çinli üşüşüyor.

Uygur Türk'ü paramparça olana kadar sopalarin biri inip biri kalkıyor.

Kana susamış Çinliler Afrika'da yaşanan ilkel kabile savaşlarını bile geride bırakan vahşete imza atıyor. Son Uygur Türk'ü ölene kadar kıyım devam ediyor.''''''

Milliyet internette yayınlanan bu haber ve o acı görüntüler insanın kanını donduruyor. Ve ülkemizde hala Çin mallarını İthal eden ucuz ve kalitesiz malı Türk halkına reva gören kesim var. Çin mallarına gümrük engeli uygulamayı düşünmeyen bir iktidar var.

İnsanlığını yitirmiş Çin hükümetine karşı tepkisini gerektiği şekilde göstermeyen hükümet konu arapların hakları olunca aslan kesiliyor.

Ayrıca Türk basınınında yeterli gündeme taşımaması Çin mallarına boykotu Patronların Çin'den mal getirmesi ile ilgilimidir düşündürücü. İnsanlık değerlerini Dolara paraya değişenleride ayrıca kınıyorum yazıklar olsun.

Çin Hükümetinin gözyumduğu bu soykırıma gerekli tepkiyi göstermeyenleri kınıyorum. İsraile karşı show yapan başbakana one minute diyorum. Ek gümrük maliyeti getirin Çin mallarına herkes haddini bilecek. Hatta mümkünse Çinden İthalatı tamamen engelleyin. Ölenler bizim insanımız ve en başta insanlar.

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..