Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '06

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Çocukları rahat bırakın

Çocukları rahat bırakın
 

Elinize saplam bir odun alın. Karşınıza da 7-8 yaşlarında bir kız çocuğu koyun. Birkaç arkadaşınızı çağırın ve çocuğa vurmaya başlayın. Hiç acımadan iki üç yetişkin adam bacak kadar kıza girişin. Ağlayıp, çığlıklar atarak yalvarmaya başladığı zaman biraz daha dövün.

Üzgünüm daha fazla devam edemeyeceğim. Bu yaşananlar ne bir korku romanından, ne bir korku filminden ne de alacakaranlık kuşağı dizilerinden alınma. Gerçek. Ne yazık ki gerçek. Sabah kahvaltıda içtiğiniz çay kadar, ciğerlerinize çektiğiniz hava kadar, su kadar gerçek. Gerçek olmasına gerçek ama hayatın bir parçası mı? Hayatın bir parçası mı olmalı?

Haberlerde izlediğimde kanım dondu. Boğazıma bir şey düğümlendi. Hala daha o kızın yalvarmaları kulağımda 'abi b.kunu yiyeyim, vurma!'

Söyleyecek pek bir şey yok aslında, durum ortada.

Peki kanunlar devreye girecek mi? Canı her çeken sudan bir sebeple çocukları dövebilecek mi? Bu memleketin baroları, savcıları ve adalet sistemi ne yapacak? O çocuk haklarını biliyor mu? İşin en kötü tarafı o güvenlik görevlileri hala Cevahir'de çalışıyor mu? Çocuklarımıza bakarak ben nasıl döverim bunu diye mi geziyor?

Ben buradan o Cevahir alış veriş merkezinin sahiplerine sesleniyorum. O görevliler kimler, hala çalışıyorlar mı, özel güvenlik şirketinden kiralanan personel ise bu hangi şirket, yasal süreç başladı mı, yoksa yapanın yanına kar mı kalıyor, lütfen bunları yazılı bir şekilde kamuoyuna bildirin. Avrupanın en gözde alışveriş merkezi olmaya aday Cevahir'e bu hiç yakışmadı.

O pırıl pırıl, ihtişamlı, muazzam ve muhteşem yer abi b.kunu yiyeyim vurma diye çığlıklar adan kızın sesiyle çınlıyor şimdi. Lütfen duyun.

 
Toplam blog
: 22
: 789
Kayıt tarihi
: 16.10.06
 
 

Bebekken çok sessiz olduğum için gerizekalı şüphesiyle doktora götürülmüşüm. Çizgi filmlerde bile ağ..