Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '20

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Corona Virüs Getirileri

Son zamanlarda dünya üzerinde büyük karmaşalar yaşanıyor. Ülkeler arası kopukluklar; Çin’in Müslümanlara karşı büyük bir zulüm içinde olması, insanların bu zulme duyarsız kalmaları; Müslüman olan ülkelerin özellikle İran’ın, büyük ülkelerle rekabet içine girmesi, Suriye’de işlenen birtakım cinayetlere karşı sıra dışı yöntemlerle tavır alması; hatırlarsanız batılı ülkelerin Arap Baharı adı altında İslami ülkelere saldırışı...

Bütün bunlar hem ülke ruhuna hem de insani değerlere, özetle SİSTEMe ters düşen hareketler olarak göze batıyordu.

Fransa’da özgürlük adına başlayan sarı yeleklilerin isyanı, halen dillere destan olacak şekilde devam ediyor. AB ülkelerinin, özellikle Yunanistan’ın göçmenlere yaptığı insanlık dışı davranışlar ise hafızalardan silinecek gibi değil.

Olaylarla hiç ilgisi olmayan ülkeler ise “kurunun yanında yaş da yanar” misali paylarına düşeni alıyor, yaşıyor.

Bu aşamada bir ülkede yaşananlar bütün ülkeler için evrensel bir örnek teşkil ediyor.

Nasıl ki sistemde 'her ferdin yapmış olduğu davranışların neticesiyle karşı karşıya kalması' söz konusuysa, ülkelerin de siyasi politikalarındaki yanlı ve çıkarcı davranışları neticesinde yine birtakım yaptırımlarla karşılaşacakları muhakkaktır.

Burada SİSTEM boş durmuyor ve Allah, El Hasib ismini zahire çıkarttığında o fiilleri işleyen veya kayıtsız kalan ülkeler, bir şekilde başlarına musallat olan bela ile yaptıklarının sonuçlarına katlanıyor.

Nasıl mı? Pek tabii CORONA ile...

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) hastalığın resmi adını Covid-19 olarak ilan etti. Covid-19 aslında sadece hastalığı işaret ediyor bize. Co=Corona, Vi=Virüs ve D=Disease(Hastalık). Virüs, SARS-CoV-2 olarak adlandırıldı. İsimdeki SARS kısmı 2003'deki SARS salgını ile yeni Koronavirüsün genetik olarak ilişkili olmasından dolayı seçildi.

Malum, şu anda tüm dünyayı saran Coronavirüs nedeniyle hepimiz istemsiz bir şekilde izolasyona geçiş yaptık. Home-office çalışıyor, aldığımız önlemlerle virüsün kötü etkilerinden kendimizi korumaya, hayatta kalmaya gayret ediyoruz. Özetlemek gerekirse; bu virüs, insanın temel inançlarını değiştirdiği gibi yaşamı sıradışı bir bakış açısıyla değerlendirmemizi sağladı.

Evet; tıp dünyası gerekli önlemleri alabilmek adına, sağlık tedbirleri ile ilgili bilgileri vererek halkı aydınlatmaya çalışıyor. Ne var ki bu kadarı yeterli olmuyor. Birtakım olaylarla, gelgitlerle, halkın pragmatik yaklaşımları ile perdeleniyor, adeta unutuluyor.

Beşer, korkudan nefes alamaz hale geliyor.

Oysa inanç yolları ile bu olayı değerlendirenlerin sayısı ise çok az.

İşte bunu fırsat bilen, insanın zaaflarını yakalayan ve üstüne üstüne giden varlıklar da var.

UZAYLILAR yani görünmezler, mistik adıyla CİNler.

Nitekim Kuran bu hususa şöyle değinir:

"(Allâh) onları topluca haşrettiği gün: “Ey cin topluluğu, gerçekten insanların çoğunluğunu hükmünüz altına aldınız (hakikatten uzaklaştırdınız)!”(der)...(EN'AM 128). 

UZAYLILARI, insanları korkutarak sınırlayan ve gıdasını bu şekilde alanlar diye tarif eden Üstad Ahmed HULUSİ’nin önümüzdeki dönemler için çok farklı ve aydınlatıcı yaklaşımları söz konusu.

Şöyle ki:

“Mehdi”nin aşikâr olması öncesi nasıl “Mehdiyet devri ilmi” yeryüzünde açığa çıkmakta ise, daha önce de belirttiğim üzere, Deccal’ın zâhir oluşu öncesi “Deccaliyet devri uygulamaları” da aynı şekilde günümüzde Dünya üzerinde yaşanmaktadır. Artık sıra kişiliklerin aşikâr olmasına gelmektedir.

Haber verildiği üzere “Cinler yeryüzünde istisnasız tüm insanlara görünecek” uzaylı bir tür kimliği ile bir zaman sonra; ve Rasûlullâh (aleyhisselâm)’ın haber verdiği, “Mesih DECCAL” lakaplı insanlığın tanrı(!)sı olduğunu iddia edecek yalancı tanrı (Mesih) ortaya çıkacaktır! Ardından da Hz. İSA (aleyhisselâm) hadislerde belirtilen şekilde açığa çıkacaktır.”

Değerli Okurlar!

İnsanoğlu neyin nereden geldiğini bilmek, bu ayrıntıların farkındalığını yaşamak zorundadır.

Tabii tedbiri elden bırakmamak kaydı ile. Sizlere bağlantı noktaları kurarken bilimsel gelişmeleri asla gözardı etmedim.

Sağlıkla ve hoşça kalın.

Ahmed F. Yüksel

 

İstanbul/Bahçeşehir  21.03.2020

https://www.facebook.com/ahmedfyuksel

https://www.instagram.com/ahmedfyuksel/

https://twitter.com/ahmedfyuksel

 

 
Toplam blog
: 636
: 9957
Kayıt tarihi
: 14.12.11
 
 

Araştırmacı Yazar.. ..