Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Çözümcü geldiiiii hanımlar beyleeer!

Çözümcü geldiiiii hanımlar beyleeer!
 

Çözümcü Tabelası


Sorununuz aşağıdaki listede yoksa dahil yazıldığı taktirde derhal çözümlemelere başlanır.

Çıktı alınır, bardakta su verilir, dal sigara satılır, izmarit atılır, cam silinir, ortalık toplanır, danıştırılır, araç itilir, ödünç akü, hava pompası verilir, para bozulur, ateş verilir, WC kullandırılır, boş kutu bulunur, çözümler üretilir, Okeye 4. olunur, adres tarif edilir, Cep telefonu şarj edilir, renkli kurşun kalem, 07 uç ve diğer kalınlıktaki uçlar bulunur, yapıştırıcı bulunur, kitap okutulur, tüp doldurulur, sebze meyve taze saklanır, balık ve dondurulmuş yiyecekler dondurulur, her türlü yemek pasta, meze, turşu salamura tarifi verilir, çekiç, balta, keser, bıçkı, hortum ödünç verilir, helva yapılır, şarap mahzenlenir, rakı fermente edilir, etli dolma sardırılır, yöresel köşeler ve yemekler düzenlenir,  fotoğraf çekilir, şemsiye tutulur, internet kullandırılır, ileti ve emanet alınır verilir, dedikodu platformu oluşturulur, maç ve siyasi yorumlar yapılır, elektrik süpürgesi kullandırılır, bedava elektrik ve telefon bulunur, kahveden adam çağrılır, karşıdan karşıya geçirilir, dükkan koridor olarak kullandırılır, mayalık ücretsiz yoğurt bulunur, uygun kiracı bulunur, fotokopi çektirilir, teksir kağıdı verilir, gazete ve dergiye anlık baktırılır, dershaneye yönlendirilir, Üniversite seçme kılavuzu doldurulur, cd kaydedilir, proje çizilir, sunum hazırlanır, web sayfası düzenlenir, grafite edilir, uydu anteni takılır, malzeme teminlenir, sıvı ve bant yapışkanı kullandırılır, derz doldurulur, bozuk ev aletlerinizin bozulma nedenleri araştırılır, bulunur, form düzenlenir, dilekçe yazılır, sızan musluklar tamir edilir, tadilat yapılır, kpds, kpss dahil tüm sınavlar için test kitabı temin edilir, Sosyal ilişkileriniz irdelenir, insani diyaloglarınıza kulak kabartılır, inançlara karıştırılmaz, akçeli ilişkilere direkt bağlantı yaptırılır, danışan insanların erdem, onur, ahlak, sevgi ve saygı gibi insani kavramları geliştirilir, ailelere, apartmanınıza, çevrenize, çocuklara, gençlere, diğer yetişkin kuşaklara bakılır, haberler, özellikle magazin haberleri süzgeçlenir. TVnize, PCnize, Arabanıza çocuk kiti takılır. Klima, asansör, güç kaynağı, jeneratör hakkında dahil olmak üzere her türlü şartname yazılır. Özellikle; Denizcilikte, mühendislikte çözüm odaklanır.

İlk ve Orta Öğretim okulları ve Bilim yuvası Üniversiteler dair analizler yapılır, siyasetçilerin söyledikleri açıklanır, her dilde çeviri yaptırılır, köşe yazıları okunur, gazete ve kitaplar için yorum yazılır, her türlü dedektiflik ve güvenlik işi gözlemlenir,  Uluslar arası ilişkiler sıfır sorunlu çözülür, demokrasimizin ileriliği anlatılır, çalışma hayatına, işçilere, sendikalara, taşeronlara danışmanlık yapılır, doğanın vahşice kat edilmesi seyrettirilmez, Sanatın çirkin olup olmadığı, içine tükürülüp, tükürülmediğine dair resim ve heykel yapılır, Sivil kültürün kültürsüzlüğünün sonuçlarını izlettirilir. Turizmin bacası, kruvaze gemi ve turist gösterilir. Kentlerin dokusunun bozulması, tarihin yok edilişini kaydettirilir. Ergen, bebek, genç ve ihtiyar sorunlarına çözüm aranır bulunur, Eğitimden Güvenliğe, Hukuktan Mühendisliğe, Tıptan Tarihe, İlahiyattan psikolojiye, kısacası tüm sosyal ve fen bilimlerinin disiplinlerinin uygulamalarını yorumlanır. Kamu ve Özel sektörün anlayışı anlatılır.

Ve bil cümle her türlü satılığınız satılır, alınır, sağlık, sosyal, kültürel, siyasi, felsefi psikolojik çözümlemeler yapılır,

Her türlü dert dinlenir, can sıkıntısı giderilir, Akil fikir alınır verilir!

1.Lütfen sorununuzu çözülmesini istiyorsanız, destek talebinde bulunmak için özel mesaj ile iletişime geçiniz.

2.Ücretsiz destek almak için blog sayfamızı okumanız aynı sorunları yaşayan diğer blogger ve okuyucuların cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi, sizlere yardımcı olmak isteyen benim ve diğer ihtiyaç sahiplerinin zaman kazanmaları acısından çok önemlidir.

3.Mesajınızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız acısından önemlidir.

Teorik olarak her şeyi bildiği iddiasındaki sosyoloji öğrencisi, çakma sosyologdan sevgiler.

Daha çok öğrenmek, öğretmek ve sorunlarımızın çözülmesi dileğimdir.

Nizamettin BİBER

Uzman İnşaat Mühendisi 

 
Toplam blog
: 887
: 2743
Kayıt tarihi
: 06.06.12
 
 

Yeni dünya düzensizliğinde insan olmaya çalışan ve okuyarak ne kadar cahil olduğunu gören, olayla..