Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '17

 
Kategori
Deneme
 

Daha basit yaşamak mümkün

Daha basit yaşamak mümkün
 

Alıntıdır...


Basit bir merhaba, 

Biraz kendinden biraz ondan bahsedip konuya giriş. Espirili bir iki akılçelen lafın ardından konuyu estetiğe taşımak. Gözünü iyice kestirip, Merkezi Sosyal Medya Haber Alma Teşkilatın (CIA'nın çöpçatan versiyonu) vasıtasıyla fiziki takip. 

Mümkünse spor veya klasik bir lacivert takımla etkileme; Ne tesadüf ben de aynı yerdeyim hadi buluşalım check-in. 12 TL'ye filtresiz yağsız sütlü kahve ya da Pablo Escobar usulü Colombiano kahve... Hazır yaz gelmişken belki bir dondurmalı waffle.

Aman da ne kadar sosyalim ne kadar da genel kültürüm yüksek tarzında konuşmalar. Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonnasının ana kahramanlarından Maria Puder'e övgü veya makyajını mürekkep yapıp tavus kuşu tüylerinden kendine elbise diktiren Luisa Casati gibi hatunsun vesselamlı bir gönderme ve övgü. Yalnız dikkat edin de gerçekten Casati'ye dönüşmesin çünkü hatun makyaj ve elbise tutkusuyla 25 milyon dolarlık serveti gömmüş. Sizi de gömer.

Gelelim keskin nişancının baş hedefi atışına. Lüks bir telefon, bizim şurada evimiz var, ana baba arabasıyla biraz şov ve evet artık sevgilisiniz. Neden oturup şiir yazmak, okuduğunuz hikayeleri ona benzetmek, hatırlamak için Turgut Uyar şiiri okuyasınız ki! Neden adını gidip saatin kayışına kazımak zorundasın sen Nazım mısın? Hayatın basit yaşanmasından sıkılan bizler yine zehirli mürekkeplerden bir şeyler karalıyoruz.

Evet hala evlenmenin geçici mali ortaklık olduğunu düşünüyorum.

Sevgiler... 

Emre ERDEN  

 

 

 
Toplam blog
: 203
: 322
Kayıt tarihi
: 16.11.13
 
 

1991 İskenderun doğumlu. EMU Mütercim Tercümanlık, Amasya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezun..