Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Daumbahçe

Daumbahçe
 

en büyük FENERBAHÇE


Sevgili Fenerbahçe’li dostlarım umarım yazılanlar doğrudur ve Daum Fenerbahçe’ye geri dönmüştür. Aslında Aziz Yıldırım’ın yapmış olduğu en büyük hata Daum’u göndermek olmuştur. En azından taraftarın tepkisi açısından Denizli maçından sonra Daum’u bir sene dinlendirmesi gerekir idi. Bu arada Zico ile geçirebilirdi. Ardından gelecek ilk sene Daum tekrar geri gelmeliydi.

Değerli arkadaşlarım Daum’u eleştiren yorumlar, bu yazıyı kaleme almam konusunda acele etmemi sağladı. Lütfen gaflet ve delalet içine düşmeyin. Daum ilk senesinde çoluk ve çocukla Fenerbahçe’yi şampiyon yaptı. Ardından bir sonraki sene tekrar şampiyon yaptı. Bakmayın siz DENİZ’lide kaybedilen şampiyonluğa, o şampiyonluk elimizden zorla çalındı. SELÇUK DERELİ o maç için özel olarak görevlendirilmişti. Beşiktaş Başkanı, Fenerbahçe’nin üçüncü kere şampiyon olmaması için elinden geleni yapacağını belirtmişti. Ayrıca görevinide yerine getirip İnönü Stadında son dakika kardeş takım Galatasaray’a yenilmişlerdi. Daum’la iki sene üst üste şampiyon olmuştuk ve son senesinde ikinci olduk ayrıca iki kerede TFF Kupasında da final oynamıştık. İzmir’de kaybedilen BÜLENT YILDIRIM tarafından yönetilen maçı ve Saffet Ulusoy amcaya giden kupa hala akıllarımızda olmalıdır. Bunları unutan ve Daum aleyhinde yorum yapanlar asla Fenerbahçe’li olamazlar.

Zico diyenlere ise sadece gülüp geçiyorum. Arkadaşlar Zico’nun New Castle United maçına kadar ligde kaybettiği puanların haddi hesabi yoktu. Ne zaman bu maça Daum’un sistemi ile çıktı ardından Fenerbahceye herkes övgüler yağdırdı. Hatta herkes Azizsilin deyimini ilk defa o zaman kullandı. Aziz Yıldırım hakkındaki düşüncelerimi gayet iyi bilirsiniz, fakat başkanımız zico o sene takimi yürüyerek şampiyon yapmalı dediğinde yerden göğe kadar haklıydı. ZİCO ile her sene geriye gittik. Zico sadece Daum’un sistemini kullanarak bir şeyler yapmaya çabaladı.

Biz Zico'yu bırakıp tekrar DAUM'a dönelim.

Daum’un Deniz'lide kaybedilen sezonun başında Lokal başarıları aşmak gerekli olduğuna dair yönetime sunduğu rapor birçoklarınız tarafından bilinmemektedir. Yapılması gerekenler hakkında maalesef Aziz Yıldırım’ın egoları daha ağır basmış ve de Daum’ un isteklerini yerine getirmemiştir. Daum dinlenseydi Anelka yerine Milan Baros çok daha önceden Fenerbahçe’de olacaktı. Yaklaşık üç senedir Baros’la forvet bölgesinde oynayacak Alex’i siz düşünün artık!. Bambaşka bir yapılanma olacak ve Fenerbahçe'm belki de Avrupa'da bir kupa sahibi olmuş olacaktı.

Türkiye Futbol Federasyonunun teknik direktörleri toplantıya çağırdığında Türk milli ve klüp takımlarının başarılı olması için yapılması gerenler hakkında TFF’ ye hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen geniş bir rapor sunan tek teknik direktör DAUM’DUR. Türkiye’yi ve Türk insanını çok seven duygusal, akıla bilime önem veren değerli hocamız DAUM yuvana HOŞGELDİN.

Umarım Teknik Direktörlük kariyen bizde sona erer ve hem sen hem de biz Avrupa'dan bir kupaya sahip olmayı başarırız. Bunun için dilerim Aziz Yıldırım sana engel değil en büyük destekçin olur. Haydi başkan komplekse gerek yok bu uğurda Daum ne istiyorsa ona ver oda seni FENERBAHÇE tarihinin en başarılı ve de Avrupa'dan kupa kazanmış başkanı yapsın.

Asu Gizli

 
Toplam blog
: 13
: 1798
Kayıt tarihi
: 28.09.08
 
 

Bendeniz 28.03.1977 yılında İstanbul'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. Li..