Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '19

 
Kategori
Deneme
 

Demokrasi Doğru Bir Yol Fakat

Demokrasi belki doğru yol fakat kullanımı arızalı, bütün pisliklerin içine atıldığı bir okyanus. Adı demokrasi ya üstelik okyanus, inanılan güvenilen, yeryüzünün kötüleri bunu bize karşı kullanacaklardır, maske olarak.

Demokrasiyi yücelterek adamlara yardım ediyoruz, hırsıza merdiven tutuyoruz. Demokrasi tartışılsın iyi olmadığı falan söylensin ki biraz da öyle zaten.

Bu kadar inanılmasın, istenmesin kandırma aracı oluyor sonra; demokrasi deyince herkes kale alıyor önemsiyor. Oysa ne demokrasisi yarısı çakal, hırsız, katil.

Din ile kandırıyorlardı, vatanla, ikisinden de kurtuldum ama şimdilerde demokrasi herkesin ağzında sakız kim samimi bilmiyorsun.

Ülkeyi bölenler barış diyor, kelle kesenler din,  ırkçılık yapanlar milliyetçi, hırsızlar demokrasi diyor. Allahtan beni hiçbiri ilgilendirmiyor. Bizi kandırdıkları şeylerden biraz uzak kalalım bakalım noluyor. Din diyene hin deyin, ırkçıya kafatası gösterin, demokrasi diyene hırsız var, barış diyene sen kendin rahat dur barış olur.

Başka çare yok…

Demokrasi şu anda (ve bu haliyle) bize o kadar çok zarar veriyor ki bu sistemden çıksak daha iyi olacak. Zaten uygulanmıyor bari zarar vermesin.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..