Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dikkat!!! Oyuna geliyoruz...

Dikkat!!! Oyuna geliyoruz...
 

Terörü lanetliyorum… Yas… Lanet olsun bu serefsizlere… Her Türk asker doğar... İmralı'yı basarız, Apo'yu asarız…Şehitler ölmez, vatan bölünmez... Hepimiz Mehmet'iz, PKK'ya yeteriz... Türk-Kürt kardeştir; ayrımcılık yapan kalleştir…Şehitler ölmez, vatan bölünmez… Ve bir sürü slogan daha.

Inanin hepsinin altina gözümü kirpmadan imzami atarim. Hemen hemen Türkiye Cumhuriyeti`nin tümü gibi, tereddütsüz bir sekilde. Sayfa, sayfa yazilar yazdik, üzüntümüzü, öfkemizi, nefretimizi dile getirdik, kagida döktük, bloglara yazdik, yürüyüslerde bagirdik, sehit cenazelerinde haykirdik, televizyon kanallarinda söyledik, radyolarda dinledik...

Peki kimeydi bu öfke, kimeydi bu serzenisler?

Türkiye`yi bölmek isteyen, memleketi karanliklara sürüklemek isteyen, amerikan masasi PKK`ya.

Nedir Pkk`nin amaci? Hangi yöntemlerle bölünür bir ülke?

Asirlardir bir arada yasayan Kürt ile Türk`ü birbirine düsürerek, bir ic savas yaratarak. Pazar meydanlarini bombalayip, masum insanlarin, cocuklarin, yaslilarin hunharca ölümlerine sebep olup, Kürt-Türk düsmanligi yaratarak. Yani ic savas üretmek. Askere pusu kurup, sehit etmek ile askeri rehin almakla savas mi kazanacagini saniyorsunuz siz bunlarin, ya da bu capulsuzlarin bu sekilde savas kazanacaklarina inandigini mi saniyorsunuz?

Evet, inaniyorlar ve bazilarimiz da bunlarin ekmegine yag sürüyoruz. Bu hic bir anlam tasimayan teröre engel olmak amaciyla, sürdürdügümüz kampanyalari bir yana, Kürt-Türk düsmanligi yaratan öfke, kin ve nefreti bir yana koyalim lütfen.

Siz hic tek tarafli bir ic savas gördünüz mü? Savaslarin dogasinda var midir böyle birsey?

Yoktur!

Türkiye`yi daha derinden yaralamak icin, bölmek icin fasizan duygulari iyice kabartip, milleti Kürt avciligina yönlendirmek, kimin isine yarar ? Kürtlerin dükkanlarini yagmalanmasi, kimin yüregini oksar? Taksi söförüne cullanip, sadece Kürt oldugu icin neredeyse komalik olana kadar dövmek, kimin isine yarar Allah askina? Kürt ile Türk`ün arasinda derin bir ucurum acmak degil midir bu yüreksizlerin maksadi?

PKK fasist bir terör örgütüdür ve bölücüdür! Tüm diger fasist örgütler gibi !!! Bunun bilincinde olup cok daha sagduyulu olmaliyiz sevgili okurlar.

Galeyana gelip, fasist Almanya`daki yahudi katliamlari bu tip propagandalarla cereyan ettigini unutmayalim.

„ Türk-Kürt kardeştir; ayrımcılık yapan kalleştir !!! „ sloganindan sasmayalim lütfen. Ülkemizde milyonlarca yasayan bir kitleyi düsman olarak deklare etmeyelim lütfen. Inanin cok üzülüyorum bu tip haberler alinca. Tansiyonum yükseliyor, böbreklerim agriyor...

Bakin; dün Berlin` de "Türk-Kürt kardestir" slogani altinda bir yürüyüs düzenlendi, normal sartlarda bu ve buna benzer etkinliklere katilirim. Sen katilmayacak misin sorusuna bu sefer, “ kesinlikle hayir“ diye cevap verdim. Cünkü olacak olanlari görmemek icin kör olmak lazim.

Ne oldu biliyor musunuz?

Türk-Kürt kardestir slogani altinda baslayan yürüyüs, bir Kürt-Türk catismasi olarak sonuclandi. Karsilikli catismalar, asagilamalar, küfürler ve tutuklanmalar...

Alman haber ajanslari, bu haberi biyik altindan gülerek verdiler...

Sagduyu lütfen, biraz sagduyu, oyuna geliyoruz !!!

Konuyla alakali sevgili Taylan ÖZBAY`in okumanizi önerdigim blog`u: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=72365

Fotograf: Miliyet com.tr Fotogaleri

 
Toplam blog
: 121
: 1814
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

Almanya'da doğdum. Haylaz bir öğrenciydim. 16 yaşımdan beri ticaretle ilgileniyorum. Şu anda büyük b..