Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '20

 
Kategori
Dünya
 

DİLEMEK YOK İSTEMEK VAR

Dilemiyorum..

İstiyorum!

Dileklerle hiç bir şeyin gerçekleşebileceğine inanmayanlardanımdır. Bir şeyi inanarak istemek, başarıyı yarılamakla başlamak demektir. Başarmak için başlanmış olan her hangi bir şeyin doğru adımlarla ilerlemenin sonucunda başarı getireceği mutlaktır.

2021 yılında dünyadaki tüm silah üretim fabrikalarının kapatılmasını istiyorum. Silah üretimi de demir ürününden üretilmektedir, teknoloji ürünleri de demir ürünlerinden üretilmektedir. Silah tuccarları teknoloji ürünlerini üretimeye başlayarak yatırımlarını bu merkeze doğru yönelmelerini istiyorum.

Dünyada silah üretimine ödenmekte olan bedellerinin dünya insanlarının sağlık ve beslenmelerine yönelik ödeneklerle paylaşılmakta oduğunu düşünelim, inanınız başta Afrikada açlıktan ölen insanların sayıları sıfırlanmakla birlikte tüm dünya insanları insan gibi yaşamalarını görürüz diye düşünmekteyim.

2021 yılı itibariyle dünyada bütün insanlar başta ABD olmak üzere tüm dünyada muvcut olan siyasal sistem yerine daha hümanizm kapsaplı yapıya dönüşmesini istemekteyim. Tüm dünyada insanlar önümüzdeki yeni yüz yıl için daha demokrasi ve daha insana yatırım yapılmasını isteyen istekler doğrultusunda yönetilldiği ülkenin yönetenlerine hukuksal başkaldırıların yapmapmarını istemekteyim.

Hukuksal başkaldırılar, tüm dünya insanlarının daha kardeşçe yaşamalarını doğuracaktır. Dolayisiyle ülke sınırlarının da kendiliğinden zaman içerisinde kaldırıllacaktır. Farklı dinlere mensup şirketler holdingler ülkeler arasında karılıklı olarak ticaret yaptıklarına göre neden aradaki sınırlar kaldırılmasın.

Kalldırılmalıdır kaldırılsın istiyor dünya insanları.

İnsan yeterki istesin!

Dünya insanı Corona'dan sonra isteyecektir.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..