Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '15

 
Kategori
Güncel
 

Diyanet İşleri Başkanı üzdü...

Diyanet İşleri Başkanı üzdü...
 

Görsel internetten alınmıştır.


Habertürk TV’de bir programa katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, son günlerde kendisine tahsis edilen makam aracı ile ilgili soruları cevaplıyordu, dikkatimi çekti.

Aracın zırhlı olmadığını, vakıf parasıyla alınmadığını, kendisinin talebi üzerine tahsis edildiğini, milletin vergileriyle alındığını belirtti.

Bu arabaya henüz binmediğini ve ibreti âlem için iade edeceğini, bu yanlış olduğundan değil, bir kurumun ve kurumun başındaki kişiyi itibarsızlaştırmak için bir algı operasyonu oluşturulmaya çalışıldığı için artık o aracın kendisi için bir mezara dönüştüğünü ve iade edeceğini, başındaki sarığın leke kabul etmeyeceğini söyledi özetle ifade etmek gerekirse.

Doğrudur, ihtiyaç halinde devlet kurumlarına araç tahsis eder. Bunlar hizmet aracı olabildiği gibi kurumun başındaki görevlilere makam aracı olarak da tahsis edilebilir.

Devlet Kurumlarında can siperane görev yapan görevlilerimiz elbette imkânlar ölçüsünde en iyiyi ve en güzeli hak ediyorlar. Gönül ister ki hepsi zırhlı olsun, hepsi son model konfora sahip olsun, yakışır, haklarıdır… Amaaaa…!

Milletin çoğunluğunun aş ve iş kaygısı varken kimse kusura bakmasın da, devlet görevlilerinin lüks araçlara binmek gibi lüksü olamaz, olmamalı.

Vatandaş ahırdan bozma evlerde yaşarken hatta bazıları sokakta yaşarken devlet görevlileri saraylarda yaşayamaz, yaşamamalı.

Vatandaştan toplanan vergilerle vatandaşa hizmet götürülmeli, iş kapıları açılmalı.

Vatandaşın sağlığı, mutluluğu, huzuru ve güvenliği sağlanmalı.

Tüm bunlar yapıldıktan sonra hala çok paramız varsa, ister altın kaplama saraylar, altın kaplama araçlar tahsis edilsin kimin gözüne batar ki?

Keşke Diyanet İşleri Başkanımız bu iadeyi algı operasyonuna bağlayarak değil de, mütevazılığından geri çevirseydi. Din kardeşlerimiz açken ben böyle lüks araca binemem deseydi, keşke… Üzdü… 05 Mayıs 2015

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..