Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '09

 
Kategori
Mizah
 

Dizilerde neler olacak!

Dizilerde neler olacak!
 

HANIMIN ÇİFTLİĞİ

Kemal, 2. el bisikletinin daimi yolcusu Güllü ile tura çıkar. İki aşık şeytanarabasında cilveleşirken bir kazaya neden olur ve patronları Muzaffer Beyin arabasına toslarlar. Kaza raporu tutma sırasında Kemal’le Muzo arasında kavga çıkar. Güllü de olayı görüntülemek isteyen magazincilere saldırır.

ELVEDA RUMELİ

Pürsıçan Köyünün gedikli mandıracısı Sütçü Ramiz Efendi henüz batmamış bir banka ile çok önemli bir reklâm sözleşmesi yapar. Çekimler için uzun süre Maldiv Adaları’na kalan Ramiz Efendi’nin arkasını gören kızları ise izdivaç programlarında kısmet armaya koyulurlar.

YAPRAK DÖKÜMÜ

Ailevi nedenler ve küresel kriz nedeniyle zor günler geçiren Ali Rıza Bey’in Silivri’de kiraladığı konağı sel basar. Hayriye Hanım’ı Büyükşehir Belediyesi helikopteri kurtarır. Operasyon sırasında ise Ferhunde Hanımla pilot arasında da duygusal yakınlaşma başlar.

AŞK-I MEMNU

Eşi Bihter ile yeğeni Behlül’ün arasındaki sakıncalı görüntüleri ekranda gören Adnan Bey küplere biner. Bundan sonraki görüntülerin şifreli ya da mozaikle kapatılmasını isteyen kahramanınız RTÜK’e başvuruda bulunur.

CENNET MAHALLESİ

Dansöz Sultan’ın annesi Bohçacı Pembe’nin genzine çekirdek kaçar ve özel bir hastaneye kaldırılır. Burada hayata dönen Pembe hastane masrafları nedeniyle rehin kalır. Bu aşamada devreye giren Ferhat, para tedariki için halı saha turnuvası tertiplerken Sultan’da mahallede iç çamaşır defilesi düzenler.

 
Toplam blog
: 70
: 734
Kayıt tarihi
: 27.11.06
 
 

Bir şirketin H.İlişkiler sorumlusuyum. Gündeme mizahi pencereden bakmak ve ürettiklerimi paylaşmak i..