Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '18

 
Kategori
Deneme
 

Doğada Yaşanmaz, Doğada Yaşayanlar Yaşama Cesareti Gösteremeyip Hayattan Kaçanlardır

Doğada Yaşanmaz, Doğada Yaşayanlar Yaşama Cesareti Gösteremeyip Hayattan Kaçanlardır
 

Doğa parlatılıyor ama kimsenin de gidip dağlarda yaşadığını görmüyoruz; çünkü doğa güzelliktir ama yaşama alanı değildir, gül bahçesine ev yapanı gördünüz mü?

Doğa seyredilir, doğada gezilir ki zaten doğa daha çok hayvanlar ve bitkiler içindir. Normalde insanlar dağ başlarına şehir kurarlar ama dağlarda yaşamazlar çünkü yaşamak için doğadan başka şeylere de ihtiyaç vardır.

Doğaya bir kaçış eğilimi vardır ama gidip üç gün kalır geri gelirler, güzellikler yaşamak için değil bakmak görmek içindir. Doğada yaşam olmaz, para kazanamaz, sinemaya gidemezsiniz. Yani doğada kısıtlı şeyleri yapabilirsiniz. Biraz tembel, zevkine rahatına düşkün, ekonomik durumu iyi, sanatçı ruhlu kişiler aradıklarını doğada bulabilirler ki onlar bile sıkılır, bir ormanı ne kadar süre gezebilirsiniz aşağı bak yeşil yukarı bak sarı.

Doğa merakı kaçıştır, yaşama cesaretsizliğidir… Hayat aslında kolay olabilir ama düşünemeyen insanlar yüzünden bugün maalesef kolay değil. Herkes bu yükü kaldıramıyor. E doğa da orada bir yerde nazlı bir gelin gibi duruyor. Doğada yaşamayalım, kaçıp kaçıp gidelim!

Yani doğada yaşamak diye bir şey yok… Aslında iyi ki de yok çünkü o zaman doğanın düzeni bozulur. Hayvanlar ve bitkiler doğada yaşar, insanlar şehirlerde yaşar.

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..