Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '07

 
Kategori
Spor
 

Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun!

Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun!
 

19.07.2007 Dünya Fenerbahçeliler Günü bugün. Tüm Fenerbahçelilere ve Fenerseverlere kutlu olsun! Taraftar girişimi olarak başlatılan ve kutlanan bu gün, ilk kez bu yıl resmi olarak klüp tarafından da kutlanıyor. Bu nedenle dünyanın dört bir yanında ve İstanbul'da çeşitli etkinlikler yapılacak. Benim en çok merak ettiğim akşama, saat 19.07'de bir bomba transfer daha patlayacak mı? Adriano ya da Ronaldo olacak gibi gösteriyor resmi sitedeki açıklamalar. Adriano daha iyi olur, eğer olursa!

Transfer olmasa da şimdiki kadro yeterince göz dolduruyor. Fenerbahçe TV'de Avusturya Kamp Günlüğü'nü sürekli izliyorum ve hazırlık maçlarını da. İsmi duyulmamış takımlarla oynadılar gerçi. Hazırlık maçı olması ve hava durumu oyunlarını olumsuz etkiliyor. Kampa katılmayanlar oyuncular da var. Yeni katılanların takıma uyumları harika. Futboldışı yaşantıları ve ilişkileri de. Hele o yumurtalı doğum günü partileri. Roberto Carlos mütevazi ve sevimli tavırları ile tam bir ağabey olacak gibi. Deniz Barış'ı özel çalıştırmış. Hiçbir şey yapmasa bile diğer futbolculara bir-iki taktik öğretse o bile yeter. Zaten yeterince getirisi oldu Fenerbahçe'ye. Dün Real Madrid TV.de onun ropörtajı vardı. Uzun uzun anlattı. Artık insanların Türk takımlarına bakış açısı değişecektir. Bu da sadece bizim için değil tüm takımların yararına olacaktır. Güzel günler göreceğiz...çocuklar. Umudumuz her alanda!

Güzel günler göreceğiz demişken, gündemin diğer tarafına da birkaç kelam edeyim. Siyasetle pek işim olmaz. Neden? Sorumluluğu seçtiklerimize yüklediğimden. Madem seçtik öyleyse adam gibi yapsınlar. Biz yapacaksak siyaseti onları niye seçtik? Bu da benim sivri fikirlerimde biri işte. Hepsi de güzel günleri vaadediyorlar, göreceğiz bakalım! Üstad Nazım'ın bu dizeleri de her ortamda kullanıldı ve hala kullanılıyor. Cumhuriyet Mitinglerinde, bizim maçlarda, parti mitinglerinde. Hey gidi hey! Nazım Usta'nın hiç aklına gelir miydi, rahat rahat şiirleri okunacak,
türküleri söylenecek sokaklarda?...İşte şu anda dışarıdan sesi geliyor ve anlıyorum ki CHP arabası geçiyor. Buralara henüz diğer partiler uğramadı. En çok İşçi Partisi ve Saadet Partisi sloganlarını duydum. Bugün ilk kez CHP arabası geçti. Bu seçimler yurdumuz ve ulusumuz için bir dönüm noktası olmalı. Tüm duyarlı ve bilinçli vatanseverler, kısa vadeli hesaplar değil on yıl yirmi yıl sonrayı hesaba katarak ve sandık başında birkez daha düşünerek kullanmalı oyunu, laf olsun diye değil...22 Temmuzun yeni bir başlangıç olması umuduyla!

Ve bugün Regaip Kandili. Tüm insanlığın bu kutlu gününü kutlarım, hayırlara ve şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz dünya barışına ve kardeşliğine vesile olmasını dileyerek. Sevgiyle kalın, esen kalın!

Resim Fenerbahçe resmi sitesinden alıntıdır.

 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..