Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '15

 
Kategori
Güncel
 

Dünya işini gücünü bırakmış Müslümanlarla uğraşıyor; ölümler kabul edilemez ama Müslümanlar haklı!

Dünya işini gücünü bırakmış Müslümanlarla uğraşıyor; ölümler kabul edilemez ama Müslümanlar haklı!
 

Bu ne haber, ne ifade hürriyeti ne de sanat...Böyle bir haber yapılır mı, insanlığın vicdanına bırakıyorum!


Her olaydan, suikasten, infazdan sonra insanlık ağzını köpürterek İslam coğrafyasına doğru bilinçsiz bir nefret kusuyor; lakin derinden inceleyip adil ve tarafsız bir gözle konuya baktığınızda Müslümanların tümüyle haksız olmadıkları görülüyor.

IŞİD kelle keserken bile eylemlerinde haklı bir yön aramaya çalıştım. Ey İslam düşmanları, sizler sadece sonuçlara bakıyorsunuz; o sonuçları yaratan durumları dikkate almıyorsunuz. Bir Müslüman kendini dinine adamış olabilir. Sizin bu dine karşı sadece inanmıyorum, beni ilgilendirmiyor deme hakkınız var. Yazarlarınız, çizerleriniz sabahtan akşama kadar bu dinin kutsallarını, argümanlarını, mensuplarını neye benzetir de aşağılarım diye mesai harcıyor ve böylece milyon dolarlar kazanıyor.

Böyle bir hak yok. Bu demokrasi değil, ilericilik değil. Senin için din basit bir inançtan ibaret olabilir, onun için değil; niye anlamak istemiyorsun! Hiç kusura bakmayacaksın, akşama kadar sakallıya küfrediyor dini ve dindarları aşağılayan işler yapıyorsun; sonra nerden çıktı bu IŞİD diyorsun! IŞİD’i sen doğuruyorsun!

Sizin için söylediğimiz bu ağır ifadeleri gerektiğinde onlar için de kullanıyoruz. Kim hak ederse ona. Ben hak edersem bana! Size ne Müslümanlardan! Sizin işiniz gücünüz yok mu? Müslümanlar Müslümanları kesiyor, belki kılıcı ellerine sen veriyorsun! İnsanların akılları başına gelsin diye böyle uyarı mahiyetinde yazılar yazıyoruz, site yayınlamıyor; napayım!

İnsanlar da hep istiyorlar ki Kerim Korkut bir tarafı tutsun. Dünyaya 360 derece açıdan bakıyorum ben. Oradan sizin günahlarınız da IŞİD’in günahları da görünüyor. Şu anda, meydana gelen son olaylardan sonra dünya bir yana, Müslümanlar bir yana gibi. Müslümanlar suçlu, katil, kafa kesen… Siz masumsunuz öyle mi! Parisli çizer karikatürüne başka konu bulamıyor mu? Kırkayak çizsin!

Kimsenin aklına gelmeyen başka bir konu… Komplo teorisi diyeceksiniz. Müslümanlığa ve Müslümanlara karşı yürütülen bu saldırılar küresel güçlerin oyunu olabilir. Yine bunun altında gizli Hıristiyan düşmanlığı yatabilir. İslam karşıtları (bir dinin karşıtı olmaz aslında, saçmalık) sözde katil Müslümanlar için tedbirler almaya uğraşacaklarına Müslümanlığı ve Müslümanları aşağılamaktan vazgeçmelidirler.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..