Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Dünyanın en güzel kadını hangisi?

Dünyanın en güzel kadını hangisi?
 

Ben Kim Kardashian'ı tek geçerim. Kimse kusura bakmasın.


Dünyanın en güzel kadını hangisi? Sezar'ın Kleopatra'sı... Truvalı Paris'in Helena'sı... Romeo'nun Julyet'i... Ya da Othello'nun patolojik kıskançlığı yüzünden öldürdüğü, güzeller güzeli karısı Desdemona mı? Hadi söyle bakalım... Bu kadınlardan hangisi zamanlar ötesi? Bütün zamanların üzerinde mutabık kaldığı, dünyanın gelmiş geçmiş en güzel, en güçlü, en ölümsüz kadını hangisi? Yoksa Yunan Mitolojisi'nin aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit mi?

 Leyla'yı güzelliğinden çok, Mecnun'un ona olan aşkı mı; Şirin'i Ferhat'ın uğruna dağları delmesi mi, Hürrem'i Kanuni'yi bile zaptetmesi, dize getirmesi mi ölümsüzleştirdi? Ben bilemedim bir türlü... E o zaman sen söyle!... Zamanlar ötesi kadın hangisi? Hangisi dünyanın en güzel kadını?

Marilyn Monroe, esrarengiz ölümüyle, Brigitte Bardot, öldürücü seksapalitesiyle, Elizabeth Taylor menekşe gözleriyle, Bo Derek, vahşi cazibesiyle kazınsa da zihinlere... Bin yıl sonra da hatırlanacaklar mı acaba? Hoş... Bin yıl sonraya bu dünyayla şu insanlık kalırsa!...

Bizim güzel kadınlarımızdan hangisi kalır sence zamanlar ötesinin güzel kadınlar albümüne?

Hani Yeşilçam'dan diyorum... Filiz Akın, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit ya da Türkan Şoray mesela... Kalır mı, katılır mı dünyanın güzel kadınların sonsuzluk yürüyüşüne? Ya da bugünün yıldızlarından, Nurgül Yeşilçay, Cansu Dere, Beren Saat belki... Haaa!... Ne dersin? Sence dünyanın en güzel kadını hangisi?

Hülya Avşar mesela... Kiminin çok sevdiği, kiminin ölümüne nefret ettiği; ama yıllardır tüm Türkiye'nin hakkında konuşmadan edemediği, Avşar Kızı diyorum... Bundan binbeşyüz yıl sonra da, kalır mı insanlığın güzel kadınlar hafızasında?

Hollywood starlarından Sharone Stone, ya da Angelina Jolie... uluslararası medya ikonu Kim Kardashian... Bunlardan hangisi ve bundan kaç yıl sonrasına taşıyabilir sence adını ve güzelliğini?

Ya da sen de: " Ne varsa, eskilerde, bizimkilerde var kardeşim! " diyenlerden misin? Senin zamanlar ötesi kadının hangisi? Sence Dünyanın en güzel kadını kim? Lütfen söyler misin?

Belki de dünyanın en güzel kadını sensindir. Neden gülüyorsun? Olamaz mı? Bana güleceğine, git de aynaya bak! Çünkü şu koskoca dünyada, çok az kadın kendi güzelliğinin farkındadır. Haberin olsun. Belki de dünyanın en güzel kadını sensindir. Neden olmasın?

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..