Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '14

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Elli yıl böyle geçti

Elli yıl böyle geçti
 

Yıllar akıp gidiyor....ELLİ YIL BÖYLE GEÇTİ...


Sanat ve Edebiyat dünyasında koca bir ömür geçti... Şairin dediği gibi " yıllar akıp gidiyor / ömrümüz-den dal dal sararıp kopan yapraklar var.."  Benim de bu coğrafyada koca elli yılım geçti... Bu konu ile ilgili bir kitap hazarladım. Elli Yıl Böyle Geçti " diye... Bununla ilgili bir haber Söke Ekspres gazetesinde çıktı. Bu haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

07/05/2014

Gazetemiz yazarlarından Abdülkadir Güler bir kitaba daha imza atıyor.

ABDÜLKADİR GÜLER’DEN BİR KİTAP DAHA "ELLİ YIL BÖYLE GEÇTİ"

Gazetemiz yazarlarından Abdülkadir Güler bir kitaba daha imza atıyor. Bilindiği gibi A. Güler’in sanat ve Edebiyat Dünyasında geçen 50. Sanat yılı, 26 Ocak 2014 günü Sökeli Şairler ve Yazarlar Derneği’nin hazırladığı bir programla ilçemizde kutlanmıştı.

1962 yılından bu yana sanat ve edebiyat dünyasında yer alan Abdülkadir Güler, çalışmalarının bir bölümünü ELLİ YIL BÖYLE GEÇTİ adını taşıyan bir kitapta topladı. Adı geçen kitap, yedi bölümden oluşuyor. Abdülkadir Güler’in hayatı ve eserleri, Abdülkadir Güler’in yazı ve şiirleri üzerine yapılan yorumlar, şiir ve yazılarından bazı örnekler, Anadolu basınında neler yazdılar, neler söylediler? Abdülkadir Gülerle ilgili tematik geniş bir biblografya, geniş bir kaynakça, Abdülkadir Güler’in albümünden bazı belgeler ve fotoğraflar yer alıyor.

“Elli Yıl Böyle Geçti “ Yazarımız Abdülkadir Güler hakkında hazırlanan geniş bir çalışmanın özetidir. Kitap halen Cumhuriyet Matbaası tesislerinde basılıyor. Söke Ekspres gazetesi yazı ailesi olarak bizler de yazarımız Abdülkadir Güler’i kutluyor ve çalışmalarında sağlık ve başarılar diliyoruz.

 

Haber: Yılmaz Salum

Not: Gazeteci arkadaşım Yılmaz Salum  ve Söke Ekspres Gazetesine bu duyarlığından  dolayı  teşekkürler ediyorum.

Abdülkadir Güler 
 

 

 
Toplam blog
: 2227
: 832
Kayıt tarihi
: 27.06.09
 
 

1946 Mardin ili, Kızıltepe ilçesi'nin Esenli köyünde doğmuştur. İlk ve ortaokulu Kızıltepe'de bit..