Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '08

 
Kategori
Anılar
 

Elveda derken bile seni seviyorum

Elveda derken bile seni seviyorum
 

BAKARKEN NE DÜŞÜNÜYOR ACABA?


Kadın gecenin karanlığında boş dışarı bakıyordu, akıp giden yollar onu çok sevdiği bir insandan ayırıyordu. Daha az önce onsuz yaşayamayacağını düşünüyordu, ama şimdi mesafeler araya girmeye başlamıştı bile.

Gözlerinde biriken yaşları sildi, kaç kilometre olmuştu ki kalanın aklında kalmış mıydı, yoksa çoktan onun içinde mazimi olmuştu. Ne çok sevmişti oysa hiç planda yoktu böyle bir şey zaten aşkta planla olmazdı ki birden bir gün midesine yumruk yemiş gibi oldu yemeden içmeden kesildi her şeye anlayışla bakmaya başladı daha şefkatliydi insanlara daha sakin olup olmadık şeylere gülen birisi olmuştu bu ben miyim diye düşündüğü bile olmuştu.

Oysa işte bu aşktı o kadar ani gelmişti ki bu duyguları daha önce hiç yaşamadığı için ilk başta anlayamamıştı, ama olmuştu o olmayacak şey gerçekleşmişti aşıktı hem de körkütük, olması olanaksızdı, her ikisi de evliydi, uzunca bir süredir sürmüştü ilişkileri artık bitmeliydi eşini sevmiyordu ama çocukları vardı onlar için diye düşündü defalarca pişman olacağını biliyordu ama bitmeliydi.

Otobüs son hızla giderken geçirdiği güzel günleri düşündü hepsi mazi oluyordu oysa ne çok seviyordu elveda derken bile seni seviyorum demişti ama alışacaktı ne çok sevenler alışmamış mıydı, ayrılıklara oda alışacaktı.

Otobüs terminale girdiğinde sanki üstünden bir yük gitmiş gibi oldu eşyalarını alp döndüğünde az ilerde eşi ile kızını gördü bir anda yüzüne tebessüm yayıldı, dönmüştü işte bir daha gitmemek üzere dönmüştü kızının elini tuttuğunda, aklında ki her şey silinmişti, galiba gerçek sevdi de buydu, terminalden çıkıp gittiler.

Sevgili arkadaşlar biraz Türk filmi gibi oldu ama ne bileyim işte böyle bir şey yazmak geldi içimden, her yerde erkek aldatmasını okurken, dinlerken benimde aklıma kadında bunu yaşayabilir sonra ayni erkekler gibi evine dönebilir diye düşündüm.Şimdi erkekler kadınlar gibi ne yapalım elinin kiridir mi derdi yoksa nasıl tepki verirdi bilinmez ama sonuçta aldatan erkeklerde başka kadınlarla aldatmıyor mu galiba bir kadına en büyük kötülüğü gene bir kadın yapıyor.Sevgiyle kalın.

 
Toplam blog
: 45
: 930
Kayıt tarihi
: 03.02.08
 
 

Merhaba en modern en yeşil ve de yaşamaktan zevk aldığım İzmir' de yaşıyorum. Bornova Suphikoyuncu l..